sreda

23

september 2015

1

koment.

LEPOTNE NOVICE: Ambasadorka nove znamke dekorativne kozmetike Bell HYPOAllergenic

Avtor , Objavljeno v Lepota, Novice

Pozdravljene vse ljubiteljice lepega!
Kot ste nekatere verjetno že opazile, vsaj po mojih objavah in navdušenju, ki me preveva zadnje čase, je na slovensko tržišče prišla nova znamka dekorativne kozmetike BELL HYPOAllergenic. Zelo vesela in ponosna sem, da sem prav jaz ambasadorka te kozmetike. Izdelke sem zadnje mesece testirala in jih pridno uporabljala in moram priznati, da so me navdušili! Brez nekaterih (klik in klik😉 si svojega vsakodnevnega ličenja sploh več ne morem predstavljati.
IMG_6803 IMG_6804
IMG_6805 IMG_6806
Več o sami kozmetiki si lahko preberete na portalu Bodizenska.si, kjer si lahko izdelke tudi podrobneje ogledate in jih seveda tudi kupite. Ne spreglejte pa tudi moje rubrike Tjaša priporoča, kjer vam bom s prve roke svetovala, predstavila must have izdelke, podala vam bom tudi kakšne lepotne namige in trike.
Spremljate pa lahko tudi facebook Bodiženska.si ter instagram @bellhypoallergenic, saj vas bodo kdaj tudi pocrkljali s kakšno nagradno igro (tudi na tkswat.com!), tokrat imajo za vas otvoritveni popust do te nedelje.
IMG_6802
IMG_6808
Drage moje, vemo, da je lepotnih izdelkov na tržišču veliko, mene je ta kozmetika navdušila predvsem zato, ker je zelo kakovostna in cenovno dostopna, ker plačaš produkt in ne fensi embalaže in ker imam kot uporabnica leč velikokrat težave z očmi, ta linija pa blagodejno deluje na mojo kožo in oči. V kratkem va bom predstavila še več njihovih izdelkov, povsem sem navdušena nad bordo šminko in eyelinerjem, več o tem pa kmalu, ko bom tudi podelila en Bell izdelek 🙂 stay tuned 😉
Ostanite lepe, Tjaša
Foto: Ana Gregorič

1 komentar