ponedeljek

26

september 2016

67

koment.

LEPOTNI GOODYBAG: Nega postane zabava z Labello Neon

Avtor , Objavljeno v Goodybag

Labello predstavlja šest različnih noenskih embalaž, ki vsebujejo najbolj negovalno originalno formulo. Labello Neon balzami so tako lepi, da jih boste želeli pokazati, in tako negovalni, da jih bodo vaše ustnice oboževale. Najnovejši trendi, najbolj modni slogi, najbolj kul videzi – vsi hočemo, da so naša oblačila, čevlji in torbice barviti in modni ter da naša oprava odseva naše trenutno razpoloženje. Zakaj torej ne bi imeli ujemajočega se balzama, ki bi se kot obvezen modni dodatek vedno znašel v vaši torbici? Znani in negovalni balzam Labello Original ima zdaj novo modno preobleko in bo omejeno obdobje na voljo v šestih živahnih in čudovitih barvah: Labello Original Neon Edition. Njegov noenski dizajn se sveti v UV-svetlobi in poživi vsako situacijo in videz in je sedaj lahko tudi nov v vaši torbici!

Naša najbolj negovalna vsebina in naša najboljša embalaža

Labello je že več kot 100 let eden od strokovnjakov za nego ustnic, ki mu v Evropi in številnih drugih predelih sveta najbolj zaupajo. Njegova formula s karitejevim maslom in pantenolom zagotavlja 12-urno vlaženje, ki obnovi mehkobo še tako suhih ustnic, ter jim podari občutek gladkosti in čudovit videz. Z omejeno serijo Labello Original Neon postane nega ustnic še bolj zabavna. Po navdihu najnovejših trendov lepote, življenjskega sloga in mode Labello združuje nego s trenutno zapovedanim neonskim trendom in predstavlja svoj legendarni izdelek v šestih modnih neonskih barvah, ki se svetijo v UV-svetlobi in so obvezne za vsako zabavo.

labello-neon_love

Doživite UAU trenutek

Ne skrivajte svojega balzama v torbici: kul, fluorescentni dizajn izdelkov omejene serije Labello Original Neon vas pripravi do tega, da ga hočete razkazovati, in vam zagotovi pozornost na vsakem dogodku.

S šestimi izjemnimi neonskimi preoblekami in značilnim vlažilnim učinkom balzami Labello Original Neon negujejo ustnice in spremenijo vaš balzam za ustnice v popoln modni dodatek. Želite, da se balzam za ustnice ujema z vašo najljubšo rožnato bluzo, trendovsko modro ogrlico ali z zeleno torbico, za katero komaj čakate, da jo pokažete? Brez težav! S seboj vzemite enega izmed Labello Original Neon balzamov za ustnice in bodite kraljica zabave.

OSVOJITE NEON LABELLO

Če želite, da je balzam za ustnice usklajen z vašimi oblačili, vašim razpoloženjem ali z zabavo, na katero se odpravljate, potem se pofočkajte v komentarju in eden izmed šestih novih Labello Original Neon Edition je lahko vaš še predno pridejo na prodajne police 1. oktobra. Izžrebali bova kar 6 nagrajencev, vsakega za eno barvo!

67 komentarjev

 1. Lara Volaj Pihner
 2. barbara starič
 3. Maja Knafelj
 4. Saša Zupan
 5. Manuela Matiš
 6. Barbara Vilfan
 7. Ana Subič
 8. Ema Sajovic
 9. Špela Zupančič
 10. Janja Jurak
 11. Mojca Šifrer
 12. Romana Lesjak
 13. Sara Železnik
 14. Mateja Makuc
 15. Klara Špelič
 16. Urša Frelih
 17. Špela Mlakar
 18. Anja Jančigaj
 19. Maja Lamovšek
 20. Vesna Bukovec
 21. Špela Ograjšek
 22. Patricija B
 23. Karmen Bradač
 24. TINA KRESLIN
 25. Mojca Plestenjak
 26. Nuša Lapanja
 27. Neja Kavčič
 28. Anja Geč
 29. Nina Mlinar
 30. Špela Jeraj
 31. Tjasa Zuzek
 32. Maša Omahen
 33. Maja Hrovat
 34. Marija Cankar
 35. Maruša Črešnar
 36. tamara k
 37. Stanka
 38. maša kaučevič
 39. ANA KOŠ.
 40. rudi kosmrlj
 41. tamara kosmrlj
 42. Nika Zrilic
 43. Anita Pavicic
 44. Melita Peskar
 45. Aleksandra Jovanova
 46. Mateja Košuta
 47. Nina Bevc
 48. Nisa Kolednik
 49. DARJA FURH
 50. Meta Ratajec
 51. laura bonutti
 52. Tjaša Vuk
 53. Marinka Frelih
 54. Andreja Frelih
 55. Iva Trplan
 56. Irena Gregorin
 57. Katja zelenik
 58. Ksenja Čurin
 59. Neja
 60. zvonka lokar