sobota

28

junij 2014

0

koment.

Letos ne pozabite na supergice … tudi na krila

Avtor , Objavljeno v Družabni parket, Novice

Mass nas je povabil, da nam predstavi svoje letošnje trende. Na kupu smo bile vse modne navdušenke in raziskovale, kaj je tisto novo, kar bomo nosile to pomlad. Čeprav nam ponuja moda eno, pa se okusi med nami razlikujejo, tako da sem o njihovih najljubših trendih vprašala kar ljubiteljice mode.

Špela Jambrek, modna urednica revije Story, je poudarila, da so jo letos navdušili špičaki s pridihom 80. let, kot jih je za letošnjo pomlad predstavil Louboutin. Med salonarji so ji všeč tudi minimalistični, ki imajo le en pašček. Kljub temu pa Špela pove, da ji veliko pomeni, če čevelj govori zgodbo. Letošnjo pomlad smo opazili »športne princeske« – dekleta, ki na krila oblečejo superge, in tudi Špela je med njimi našla svoje najljubše. »Všeč so me superge znamke Reebook, ki so iz belega in črnega usnja,« je končala.

Mass 5

Malce manj zgovorna je bila novinarka Daša Mavrič, ki je povedala, da si bo zagotovo omislila posebno kolekcijo Nike z Liberty London, čeprav je bila sprva navdušena nad Air Max, a zdaj jo je prepričala druga serija.

Anamarija Mitić pa je ostala zvesta svojemu šaljivemu stilu. »Najraje imam bose noge, a po mestu ne moraš hoditi bos zaradi stekla in čigumijev,« zato bo  posegla po igrivih balerinkah. »Sandal ne maram, ker naredijo grudice špeha, drugače imam pa rada zlatne komplete – pri čefurskem stilu velja, več je več,« ja, kdo se ne bi nasmejal ob njenih izjavah.

Če smo poudarili, da so letos moderne superge, smo dokaz dobili že ob vstopu v Mass, saj so police polne superg in tudi v moji omari jih je nekaj. Ne manjka pa niti japonk – brez Ipaneme ni poletja.

Mass 4