četrtek

30

januar 2014

0

koment.

Lisca zapeljevala v francoski prestolnici

Avtor , Objavljeno v Novice

Pariz je konec januarja 2014 na sejmu Salon International de la Lingerie ponovno gostil največje mednarodne ponudnike perila, med njimi tudi Lisco. Na svojem razstavnem prostoru je predstavljala ponudbo jesensko-zimske kolekcije 2014. S tremi modeli se je Lisca predstavila tudi na veliki modni reviji v sklopu sejma, ki vedno pritegne veliko pozornosti tako obiskovalcev kot medijev – tokrat je perilo zasijalo v zgodbi popotovanja po svetovnih prestolnicah, ki so jo zaokrožili dovršeni stajlingi.
Sejem perila v Parizu je dokaz, da Lisca vedno znova ustvarja trende na področju najbolj intimnih oblačil. Tudi tokrat je sejemska žirija nekaj modelov izbrala kot nosilce modnih napovedi prihajajočih sezon. Najbolj sta jo navdušili romantična čipkasta serija Sparkle iz kolekcije Cheek by Lisca in razkošno perilo Rebecca v atraktivni petrolej barvi iz kolekcije perila Lisca.
Sejma so se udeležile tudi kreatorke iz Lisce, ki so poleg trendov na sejemskih prostorih, spremljajočih modnih revijah in predavanjih, spremljale predvsem novosti, ki so jih predstavljali različni dobavitelji materialov – njihov pogled pa je seveda zazrt že v pomlad in poletje 2015.

20140130-151351.jpg

Foto: Alain Gil-Gonzales & Lisca