nedelja

27

september 2015

0

koment.

MODNE NOVICE: Kaj je za jesen-zimo pripravila ena izmed najtoplejših znamk obutve?

Avtor , Objavljeno v Novice

Že drugo leto zapored je UGG na golf igrišču Diners Club Ljubljana tradicionalno organiziral dobrodelni UGG golf turnir, na katerem so udeleženi igralci ter golf igrišče zbrali sredstva za dobrodelno organizacijo Anina zvezdica. V nekoliko muhasto deževnem jesenskem vremenu so se igralci poleg tekmovanja tudi prijetno družili in si po turnirju ogledali novo kolekcijo za prihajajočo sezono. 

Navdih za kolekcijo UGG® Australia jesen 2015 izvira iz strmih granitnih sten in senc velikih sekvoj v enem izmed svetovnih zakladov: ameriškem narodnem parku Yosemite. Bogata zgodovina parka, impozantna veličina in naravna lepota navdihujejo milijone po vsem svetu. Prav ta neverjetna lepota je razlog, da so se ljudje odločili za trajno ohranjanje narave in vzpostavili sistem narodnega parka.

Jesenska kolekcija Ugg je zajela duh bogate zgodovine Yosemita, njegove osupljive pokrajine, rastlin in živali ter udobnih koč.

Screen Shot 2015-09-27 at 10.01.53

Znanim slovenskim manekenkam, od tega nekaterim več letnim ambasadorkam Iris Mulej, Manci Simčič, Zlati Okugić, Karin Škufca in Sabini Remar ter malima manekenoma Tii Tonii Pregelj in Tristanu M. Poljaku, se je tokrat pridružil tudi moški maneken Andrej Kurent. Vsi skupaj so predstavili novosti, ki pa poleg že znane udobnosti, kakovosti in neprekosljive toplote, prinašajo novosti kot so vodoodbojni modeli klasike.

Screen Shot 2015-09-27 at 09.59.46

Pri klasičnih modelih uggic letos prevladujejo Mini Classic in Short Classic modeli. Še posebej pritegnejo pozornost in nedvomno bo letošnji hit – nov Ugg model, posut s kristalčki Swarovski, ki spominjajo na zvezdnato nebo. V liniji, ki jo pri Ugg-u kličejo neklasika pa so novost sneakers gležnarji z imenoma Croft in Blaney, ki bodo zamenjali priljubljene poletne visoke sneakerse in s svojim uggovskim dodatkom poskrbeli, da bomo v zimo zakorakali udobno in toplo, za kar bosta poskrbeli že kako dobro poznani ovčja koža in volna.

Screen Shot 2015-09-27 at 10.01.06

Otroška dekliška kolekcija vsebuje ravno tako model zvezdnatega neba s kristalčki Swarowski, tako da boste lahko mamice skupaj s hčerkami zakorakale modno in toplo v prihajajočo jesen ter zimo. Za fantke je na voljo nov model, vodoodbojne klasične uggice, ki bodo povečale radost na bližjih igriščih.

0043_UGG_Golf_turnir_2015

Moška kolekcija to sezono prinaša novost, in sicer udobni gležnarji, tako usnjeni v kombinaciji z velurjem ali pa samo velur ter mini klasični model za tiste najbolj drzne.

In na koncu pa vendarle izjmeno pomembno, pri Ugg-u skrbijo, da udobnosti in toplote ter modne note ne manjka tudi, ko se sprostimo v domačem naslonjalu, zato so poskrbeli za čudovite modele copat, ki ne le, da polepšajo in ogrejejo vaše noge ampak tudi domači ambient. Vse to je UGG, ki ima res pestro ponudbo, ki obsega tudi številne modne dodatke predvsem za hladne dni od rokavic, toplih ter mehkih naušnikov pa tudi do kakovostnih torbic in denarnic. Ugg je vsekakor obutev, ki je za zimo nepogrešljiva, nosim jo na sprehodu z mojima kužkoma in takrat, kadar nobena druga obutev ne zaleže proti mrazu. Letos sta me navdušila predvsem dva modela, ki ju želim imeti, klasičen Mini Bailey Bow v kostanjevi barvi, ki bi ga kombinirala na nov kamelji plašč in pa nova, malce bolj luksuzna linija, kjer je klasičen model škornja posut s swarovski kristali, ki spominjajo na zvezdnato nebo.

W_MinBaileyBow_Chestnut_1005062-CHE_4

219,90 eur

1008822_W_Mini_Bailey_Button_Bling_Constellation_BLK

249,90 eur