ponedeljek

7

april 2014

0

koment.

MODNI 911: Kako kombinirati rumene hlače?

Avtor , Objavljeno v Modni 911

Vprašanje: Imam eno vprašanje. Že pred časom sem kupila hlače, ki so na fotografiji videti bledo rumene, a so drugače bolj zenf rumene, a ne vem, kako bi jih kombinirala. Mi lahko dasta kakšen nasvet?

TK Swatki svetujeva: Rumena barva ni najbolj pogosta barva pri izbiri oblačil, zato se je včasih malce bojimo, a v resnici ni noben bav bav. Moda se iz leta v leto bolj nagiba k temu, da je vse dovoljeno in letos ni prav nič drugače, tako da je z malce domišljije možno z rumenimi hlačami početi čudeže.

  1. Predlog: Če se bojiš pretiranega eksperimentiranja, lahko izbereš črno majčko in letošnji »must have«, ki je statement ogrlica, lahko je v odtenkih rumene, da stajling povežeš.
  2. Predlog so meni trenutno ljubi bolj športni puloverji, ki imajo odtisnjeno številko, kot na dresu, ta pa je zapolnjena z rožicami, da je vse skupaj videti bolj elegantno.
  3. Predlog: vzorci, ki so tudi letos ostali trendi. Lahko so to mornarske črte, pike ali pa morda kakšna Desigul majica, da vse skupaj poživi.

mornarski pulover

Prilagam pa še linke do primerov iz ulice. Rumene hlače v kombinaciji z rožnato srajco, jeans srajco ali z modro srajco in oranžnimi čevlji.

Imate vprašanje? Pišite nama na info@tkswat.com ali pa pridite na 2.TK SWAT modno delavnico, kjer bomo poklepetale o najnovejših modnih trendih in skupaj nakupovale.