četrtek

31

julij 2014

1

koment.

MODNI 911: Kje najdem samostoječi modrček?

Avtor , Objavljeno v Modni 911

Poletje je čas, ko dekleta rada pokažemo ramena, a vedno se ponavlja ena in ista zgodba – kje najdem pravi samostoječi modrček? Takšno vprašanje je priromalo tudi v najin inbox in naši bralki, v sodelovanju z Lisco, z veseljem odgovarjava.

»Help, help, help! Ker sta ženski, ki radi brskata po policah z oblekami, sem prepričana, da mi bosta znali pomagati. Sem mlada mamica, ki je rada lepo oblečena, a zaradi trenutne finančne situacije, si ne morem privoščiti nove garderobe. Ker imam nekaj “špagetastih” majčk že iz časov pred nosečnostjo in so mi še vedno zelo všeč, bi jih rada spet oblekla, a tu nastane težava. Po porodu so se mi prsi zelo zmanjšale in niso več na mestu, kjer so bile pred porodom. Majčke brez modrčka odpadejo. Kakšen modrček naj kupim, da bo vse stalo kot mora? Vem, da samostoječ, ampak v samostoječem modrčku že prsi, ki so tip top, ne izgledajo vedno dobro. Kam ponj? Hvala že v naprej za odgovor in pomoč.

Draga Nika, tudi sama imam kar velike prsi, tako da razumem težave pri nakupu modrčka. Moram priznati, da sem zadnje nakupe opravila prav v slovenski Lisci, kjer imajo široko ponudbo za vse velikosti in oblike, hkrati pa so tudi cenovno dostopni modrčki. Ni čudno, da je Lisca med najbolj uspešnimi tekstilnimi podjetji v Sloveniji.

Lisca ima na izbiro štiri modrčke, ki se zapenjajo na več načinov ali celo nosijo brez. Glede na to, da imaš različne vrste majic in nisi popolnoma zaupljiva do samostoječih modrčkov, ti svetujem prav enega od modelov Pearl, Pascal, Irina in Dalia. Tako boš lahko sama preizkusila, kako je možno zapeti naramnice ali pa jih boš odvrgla.

In še presenečenje od TKswatk in Lisce. Lisca se je odločila, da ti samostoječi modrček kar podari. Super, a ne? Se splača pisati v najin inbox J. Lepo nosi.

Foto: Lisca

1 komentar

  1. Marjeta