torek

16

december 2014

0

koment.

MODNI IZZIV: Trije odtenki barve kaki

Avtor , Objavljeno v Novice

Pred mojimi počitnicami sva se s Tjašo usedli in sklenili, da je potrebno na blogu narediti nekaj sprememb. Sklenili sva, da bodo po novem rubrike v sledečem vrstnem redu, začnemo seveda s ponedeljkom: Stil tedna, Modni izziv, Lepota, Izpoved strastne zapravljivke, Ticket to kill with style, Moška votlina in Modni preiskovalni urad – torej, vsak dan ena rubrika. Seveda ne bova pozabili niti na sprotno dogajanje, predloge za darila, najine misli, modne novice, poročne novice in vse ostalo.

Danes pa je pred nami prvič Modni izziv, v katerem si bova zbrali modni kos, modni trend, modno barvo … nekaj pač, in predstavili na različne načine. Začnemo z letos zelo modno kaki barvo, ki sem jo naravnost vzljubila.

Do zdaj sem si omislila tri kaki kose, ki jih naravnost obožujem in si med samo niso prav nič podobni. Prvi je pajac (H&M, 19,90 evra), ki mu pravim kar top gun pajac, saj sem v njem videti, kot da grem delati na letalonosilko, a se zgodba hitro spremeni, ko si nadenem špičake z netki (Zara), ki naredijo seksi stajling.

Druge so kratke hlače v imitaciji kačjega usnja. Obožujem jih. Do zdaj sem jih oblekla dvakrat, tako je pri meni, če obožujem 🙂 – prvič sem se odločila za preverjeno različico s črno majčko, drugič pa sem bila bolj pogumna in se odločila za majico Michaela Korsa z dodatkom oranžne.

Tretji kos je tunika s čipko (H&M, 14,90 evra). Najraje jo oblečem na črne usnjene hlače in zadnjič se nama je s Tjašo skoraj zgodilo, da sva prišli na sestanek enako oblečeni, a ne vem zakaj, sem se jaz pred odhodom od doma na hitro preoblekla. Skoraj me je na rit vrglo, ko sem zagledala Tjašo in ugotovila, da bi bili enako oblečeni. No, očitno je to res kos, ki ga moraš imeti, če sva ga obe kupili (celo enako stilirali), a tega nisva vedeli. Sicer se mi zdi, da so tunike v H&M-ju razprodane, a se lahko poslužite variante B in se odločite za kratke hlače s čipko, ki so narejene iz istega materiala, in še dobra novica, imajo jih na oddelku znižanj, tako da jih dobite za 10 evrov.