četrtek

28

marec 2013

0

koment.

MODNI PREISKOVALNI URAD: Obleka neprimerna za partnerjeva leta

Avtor , Objavljeno v MPU - Modni Preiskovalni Urad

Iskreno se opravičujem, v nadaljevanju boste videli, da danes ne edinkrat, da prihaja MPU z zamudo. Vem, torki so pravi, a včasih pride kakšen dan, ki bi ga najraje zradiral in pri meni je bil takšen torek. Zato danes, pod vplivom sonca, nadomeščam zamujeno.Tipček skrajno desno
PLUS: Pristopovec Tine Lugarič

Prejšnji teden ni kaj doti dogajalo, saj so bili vsi na Sofu, zato sem tudi sama pomislila, da bo tam najbolj zanimiv nabor modnih stajlingov. Pričakovala sem, da se bo med pluski spet znašel Aljoša Bagola, a ga je model na njegovi levi prehitel. Res ne vem, kako mu je ime (Pristopovci, ko boste brali kliping, mi lahko javite) a me je navdušil. Tist fakič, ki to ni, ponazarja njihovo kreativo. Super kombinacija širokih hlač in suknjiča, za dokončni uporniški stil pa še supergide. Padel je v oči in zagotovo bi moral on stati na sredini fotografije – na mestu dekleta v črnem z rumeno jopo.

PS: Čestitke za nagrado.

MINUS: Ksenija (ta nova od Tomislava Lobode)

Me prav zanima, če je kdo pristopil in rekel: “A to je pa vaša hči?” Se opravičujem, če sem bila zdaj malce preveč zlobna, a resnično se mi zdi, da mora dekle, ki ima 50 let starejšega moškega, narediti nekaj za bolj odrasel videz. Smučarske hlače, to še razumem, ker je bilo mrzlo, ampak vsa ta pisana krama zgornjega dela? Res ni česa bolj primernega, bolj umirjenega ali bolj damskega? Morda kakšen puhast plašček z lakastim leskom in z malce (umetnega) krzna na kapuci. In še ta kapa. Saj razumem, Slovenci res nimamo najlepših izdelkov, ki so narejeni iz državnih simbolov. Naš izdelki niso videti tako dobro, kot recimo izdelki iz ameriške zastave, zato bi Ksenija lahko izbrala kakšno diskretno broško z grbom ali kaj podobnega. Prepričana sem, da bi zlatar znal izdelati. Če strnim – na tem stajlingu čisto nič ne funkcionira in težko mu sploh rečemo stajling.


Katja
Foto: Facebook Pristop in Ana Fetih za Žurnal24.si