sobota

9

december 2017

0

koment.

MOŠKA VOTLINA: Darila zanjo

Avtor , Objavljeno v Moška votlina

Dragi moški, tokrat namigi, kaj ji kupiti za prihajajoče praznike. Darila med partnerjema naj bodo osebna, intimna, zato pusti prijateljici, da ji kupi tople nogavice ali rokovnik, ti ji pa podari nekaj osebnega, kar si morda že dolgo časa želi. Šla sem v malce bolj razkošna darila, seveda je izbira in interpretacija tvoja, koliko boš zapravil, ter odvisna tudi od njenega okusa, zato bom darila raje razdelila v kategorije, ti pa se lahko potem še vedno sam odločiš, ali ji boš kupil čipkaste hlačke za 50 ali 10 evrov. Tudi s slednjimi ne bo nič narobe.

1. SPODNJE PERILO (modrček in spodnje hlače STELLA MCCARTNEY, 140 in 80 eur)

Same si pogosteje kupimo bombažne spodnje hlačke, ti pa poskrbi, da bo imela komplet v katerem se bo počutila zapeljivo in nekaj posebnega. S čipko seveda ne boš zgrešil.

2. PIŽAMA (pižama RIVER ISLAND, 50 eur)

Pa ne tiste iz frotirja, ampak bolj razkošnega materiala kot je svila, ki jo bo nežno božala.

3. PARFUM (parfum EMPORIO ARMANI, cca.70 eur)

Gre za zelo osebno darilo, zato se dobro pozanimaj, kakšni vonji so ji všeč.

4. NAKIT (zapestnica REBECCA)

Z nakitom ne gre zgrešiti, to je dejstvo. A naj bo tvoje darilo bolj personalizirano – recimo zapestnica z obeskom – inicialko tvojega imena.

5. TORBICA (KARL LAGERFELD, 325 eur)

Če si že nekaj časa želi prav posebno torbico, je morda zdaj čas, da ji to željo uresničiš.

6. URA (CLUSE, 89 eur)

Prav tako zelo lepo darilo. Jaz osebno ure zelo rada poklanjam tudi svojim prijateljicam, prav tako možu, ne bi pa imela nič proti, če bi jo kdaj tudi sama dobila 😉