sobota

19

oktober 2013

0

koment.

MOŠKA VOTLINA: Kako kupiti nove kavbojke?

Avtor , Objavljeno v Moška votlina

Ne bom lagala, da obstaja recept, ki bi ga lahko podala prek članka in v njem razložila, katere hlače so prave za postavo. Nisem avtorica člankov iz raznih revij, ki dajo ženskam nasvete, kaj je za njihovo hruškasto, vitko oziroma nepopolno postavo najbolje. Enostavno je potrebno hlače pomeriti, če pa bi jih videla na vas, bi lahko komentirala.Vseeno sem malce pobrskala po spletu in ugotovila, kateri nasveti so najboljši pred nakupom. Za začetek se je najbolje vprašati, kdaj jih boste nosili? Če iščete hlače, ki so primerne za neformalno poslovno druženje, je bolje izbrati temnejši jeans. Bolj svetel kot je jeans, bolj so hlače primerne za prosti čas. Verjetno ne rabim posebej poudariti, da tudi razne strgane kavbojke niso primerne za neformalna poslovna druženja.

Zara 35,95 evra

  Zara 35,95 evra

 

Med najbolj pomembnimi dejavniki je tudi udobnost, saj veste, kako smešno smo videti ženske, ko si vlečemo hlače gor ali moški, ko si jih popravljate v predelu mednožja. Naredite v garderobi dva počepa, in če so pretesne, iščite naprej.

Kako izbrati model? Oznake slim, skinny, relaxed … vas bodo hitro zmedle, zato je najlažje, da za pomoč prosite prodajalko in ji po domače razložite, kaj potrebujete. Se bo že ona znašla v morju jeans izrazov. Najbolj varno je, če se zatečete h klasičnim modelom. Trendi minejo, klasične kavbojke pa so primerne za zmenke ali službo, če nanje oblečete suknjič.

PS: Če pa ne bo šlo, sva vedno na voljo za osebni šoping.

 

Tommy Hilfiger 145 evrov

Tommy Hilfiger 145 evrov

S.Oliver 59,99 evra

S.Oliver 59,99 evra

Salsa Jeans 119 evrov

Salsa Jeans 119 evrov

NewYorker 19,95 evra

NewYorker 19,95 evra

HM_2995

Boss Orange 127 evrov

Boss Orange 127 evrov