sobota

8

februar 2014

0

koment.

MOŠKA VOTLINA: Povej mi, kaj je tako narobe s srajco?

Avtor , Objavljeno v Moška votlina

H&M (29,95 eur), Selected (40 eur), Zara (39,95 eur)

Moški kar premalo izkoriščate srajce. Zmotno je razmišljanje, da so srajce del le poslovnih lookov, saj se vrhunsko kombinira tudi na zelo sproščene in vsakodnevne kose, ne le na moško obleko. Srajca že dolgo časa ni samo bela in tudi tako široka kot šotor, pač pa je lepo telirana, te oprime na vseh pomembnih mestih, poudari ramena in prsi. Še vedno se seveda srajca lahko nosi zelo klasično, na elegantne moške hlače, tukaj mi prosim ne pozabi na barve!

asos  22

 

srajca ASOS, 22 eur

asos  23

srajca ASOS, 23 eur

asos  28

srajca ASOS, 28 eur

S kravato, brez nje, s suknjičem, brez njega, vse možnosti so dovoljene, odvisno tudi od poslovnega kodeksa oblačenja in okolja, v katerem se nahajaš. Ampak kot sem že omenila, srajca že nekaj časa ni le zatlačena v hlače in zakrita s suknjičem. Trenutno zelo priljubljena sraajca je iz džinsa, ki lahko služi kot ena jaknica v toplih pomladnih dneh, ali malce hladnejših poletnih nočeh. Nosi jo razprto čez zanimivo majico, ali pa zapeto na golo kožo.

Screen Shot 2014-02-07 at 4.48.30 PM

Zara (39,95 eur, 39,95 eur in 25,95 eur)

hm  29,95

H&M, 29,95 eur

lee  60

LEE, 60 eur

riverr 45

RIVER ISLAND, 45 eur

Lahko jo kombiniraš na kavbojke, a da ne bo vse skupaj izgledalo preveč … no, kavbojsko, jo kombiniraj na črne hlače ali pa na hlače rjave barve.

Za pomlad napovedujejo pohod tudi srajce s potiskom, ki delujejo še bolj sproščeno, že rahlo dopustniško 🙂

zara  25

Zara, 25,95 eur

Si upaš nositi srajco s srčki? Tole je morda preveč, a vseeno jo je pevec Harry Styles pogumno in še kar uspešno stiliral v sicer zelo šik videz.

river  40

RIVER ISLAND, 40 eur

Vse bolj se že približujemo ženskam, tako da vam ne bom prav nič zamerila, če tale trend preskočite, ampak srajce napovedujejo tudi daljšo zadnjo dolžino, tako kot smo pred nekaj sezonami nosile tope in krila. Tuudi modni oblikovalec Matevž Faganel je na tednu mode oktobra predstavil moško srajco s podaljšano zadnjo dolžino. Jaz bi jo z veseljem nosila, verjetno si jo bom kar kmalu privoščila, tako da vam ne zamerim, če boste ta trend preskočili. Vseeno pa je srajca zelo dober kos in je škoda, da ga preskočite.

zara  39, + faganel

Zara (39,95 eur) in m*faganel

Te moji argumenti niso prepičali? Morda te bo spodnja fotka, saj, če boš imel doma kakšno lepo srajco, verjemi, da ti jo bo draga hitro zaplenila in če želiš videti podoben prizor, predlagam, da greš hitro po srajco ali dve 🙂

megan-fox-mens-shirt womans-shirt0349

takole je na primer Carrie stilirala srajco od Živine – HOT!

Tjaša