sobota

14

februar 2015

0

koment.

MOŠKA VOTLINA: Pravi moški vedno
 ve, koliko je ura

Avtor , Objavljeno v Moška votlina

Blagovna znamka z moškimi oblačili SENS je minulo sredo predstavila trende za pomlad-poletje 2015. 

Sens-ModnaRevijaSitula2015februar-JernejKokol-PRINT-22

Sens moški je zahteven, inovativen, samozavesten, z močnim karakterjem. Vedno v koraku s časom. Ljubi eleganco, udobje in kvalitetne materiale.

 Sens-ModnaRevijaSitula2015februar-JernejKokol-PRINT-23

Sens-ModnaRevijaSitula2015februar-JernejKokol-PRINT-24

In prav te lastnosti že 21 let odlikujejo v tem trenutku edino slovensko blagovno znamko moških oblačil Sens, katere dolgoletna pot se je v prostorih Situle v Ljubljani združila v modno revijo elegantnih poslovnih, maturantskih in poročnih oblek za pomlad in poletje 2015.

Sens-ModnaRevijaSitula2015februar-JernejKokol-PRINT-25

Sens-ModnaRevijaSitula2015februar-JernejKokol-PRINT-26

Vsaka Sensova kolekcija temelji na igri tkanin, krojev in zavedanja o tem, kdo je Sens moški. Tudi ta, za pomlad in poletje 2015. Trenutni modni trendi so le okvir za oblikovanje brezčasnih in elegantnih oblačil za dnevne in poslovne priložnosti, maturantske plese in poročne slovesnosti.

Sens-ModnaRevijaSitula2015februar-JernejKokol-PRINT-27

Sens-ModnaRevijaSitula2015februar-JernejKokol-PRINT-28

Na eni strani je Sensova spomladanska kolekcija oblačil narejena za moškega, od katerega delovno okolje ali slavnostna priložnost zahteva visoko mero formalnosti, ki jo dosežemo z nevpadljivimi elegantnimi oblekami v treh dovoljenih barvnih odtenkih sive, črne, modre in rjave. Na drugi strani kolekcija ponuja nekoliko bolj sproščene kroje in materiale, ko moški želi biti urejen, vendar mu priložnost dovoljuje več neformalnosti. Srajce, kravate, metuljčki, skrbno izbrani čevlji in drugi modni dodatki pa so tista pika na i, ki zaokroža celoto elegantnega in urejenega sodobnega moškega.