sobota

19

december 2015

0

koment.

MOŠKA VOTLINA: Prenovljena trgovina z moškimi oblekami Sens

Avtor , Objavljeno v Moška votlina

Slovenska blagovna znamka Sens, ki letos praznuje 21 let in se ukvarja izključno z moško modo, je odprla prenovljeno trgovino. 

V Sensu ustvarjajo klasične moške obleke s pridihom unikatnosti, drugačnosti in modnosti v zelo različnih krojih, tako za dnevne kot tudi za večerne priložnosti, od poročnih in maturantskih, smokingov, do elegantnih frakov, zanimivih krojev srajc in kravat ter vsakodnevnih uporabnih moških oblek. Njihova posebnost je v tem, da ponujajo poleg klasičnih tudi trendovske obleke v vseh velikostih in za vse postave.

V novi trgovini so kupcem poleg Sensovih sedaj na voljo tudi moderne poslovne obleke nemškega proizvajalca Baumler. Izdelane so iz tkanin znanih italijanskih proizvajalcev, kot sta Reda in Cerutti, iz vrhunske volne do 150s. Prav tako ponujajo ročno izdelane obleke in možnost kombiniranja različnih velikosti suknjiča in hlač, kar je sicer možno tudi pri Sensovi ponudbi.

Lesen metuljček, foto Ana Gregorič

Kupcem so v prenovljeni trgovini na voljo tudi zanimivi modni dodatki, ki so v prazničnem času lahko zelo lepa darila – leseni metuljčki, lesene kravate, denarnice, pasovi, šali in manšetni gumbi.

Zlata Zavašnik, direktorica Sensa, foto Ana Gregorič

Direktorica in lastnica podjetja Sens je Zlata Zavašnik, ki je tudi oblikovalka vseh njihovih kosov. V 21. letih je tako skicirala in realizirala že več kot 2000 modelov moških oblačil, še mnogo več jih je ostalo na papirju. V trgovini Sens kupci lahko izbirajo med 1200 različnimi modeli slovenskih moških srajc in oblek. Stranki lahko naredijo tudi obleko po meri.

Foto: Ana Gregorič