sobota

19

november 2016

0

koment.

MOŠKA VOTLINA: Prva obletnica MORRO Sartoriale

Avtor , Objavljeno v Moška votlina

V ljubljanski Kristalni palači je domača blagovna znamka oblačil po meri MORRO Sartoriale, praznovala svoj prvi rojstni dan. Tradicionalen krojač, ki ustvarja sodoben dizajn je prvo obletnico svojega delovanja proslavil v družbi poslovnih partnerjev, kupcev, zaposlenih in znanih slovenskih obrazov. Oblačila Morro Sartoriale so v celoti narejena v Sloveniji, ukrojena so tako da se popolnoma prilegajo vašemu telesu in so izpoved posameznikove osebnosti, saj svoje oblačilo ustvarjate skupaj z vrhunskimi strokovnjaki.

morro_milan-morec-in-jan-plestenjak

Milan Morec in Jan Plestenjak

Znamki Morro Sartoriale, v kateri krojači in šivilje delajo z najkvalitetnejšimi italijanskimi materiali v proizvodnji, ki sledi mednarodnim standardom, zaupa tudi najbolj priljubljen slovenski glasbenik Jan Plestenjak. Jan tokrat ni pel, je pa zbranim zaupal, da kvaliteto obleke preveri kar na konceru. Za MORRO se je odločil zaradi brezhibne izdelave in trpežnosti.

morro_maneken morro_manekenka

Zbrane je pozdravil idejni vodja in solastnik blagovne znamke Morro, Milan Morec in pa župan Gornjih Petrovcev Franc Šlihthuber. Goste je, s svojim vrhunsko dovršenim modnim slogom in smislom za humor, skozi večer popeljal priljubljeni voditelj Sekumady M. Conde, ki s svojim stilom vedno navduši pa se je kar med dogodkom odločil naročiti po meri izdelan plašč za prihajajoče zimske dni.

morro_voditelj-sekumady-m-conde