petek

26

januar 2018

0

koment.

MOŠKA VOTLINA: Slovenski lepotni izdelek, ki obljublja pospešitev rasti brade

Avtor , Objavljeno v Moška votlina

Izdelki za nego brade postajajo vse bolj popularni, nega brade pri moškem pa je postala ‘velika stvar’. Ponovno so se rodili bivci in moj moški ima za brado skoraj več izdelkov kot jaz za nego obraza. Ko me je slovenska ekipa znamke Vice Admiral povabila k snemanju reklame za njihov revolucionaren izdelek, kremo, ki pospešuje rast brade, sem se najprej zaskrbljeno vprašala, ali morda želijo, da izdelek tudi jaz testiram, hehe. Nič bati, brade še vedno nimam, sem se pa z veseljem pridružila snemalni ekipi, ki je z domiselnim reklamnim spotom v svet poslala nove izdelke za nego brade, med njimi tudi omenjenega za pospešitev rasti brade.

Kdo ali kaj je Vice Admiral?

Izdelke Vice Admiral, odlikuje visoka in konstantna kakovost. Za trditvami in učinki, ki jih navajajo, stojijo z rezultati kliničnih študij priznanih mednarodnih inštitutov. Produkti se snujejo in razvijajo v podjetju Herbana d.o.o., ki je že več kot 25 let zasidrana v kozmetični industriji. Proizvodi so podvrženi natančnim fizikalno-kemijskim in mikrobiološkim testom. Dermatološkimi testi, pod nadzorom pediatra, in testi učinkovitosti se izvajajo na svetovno priznanih neodvisnih institucijah. Visoko in konstantno kakovost njihovih izdelkov potrjuje izpolnjevanje zahtev mednarodnega standarda ISO, ki izhaja iz načel nove evropske zakonodaje na področju kozmetike. Le-ta potrjuje spoštovanje visokih zahtev – pravil poslovanja in organizacijskih smernic, posebej osredotočenih na človeške, tehnične in administrativne dejavnike, ki vplivajo na kakovost izdelkov.

V Kozmetiki VA verjamejo v moč narave, zato v izdelke, razvite po lastnih receptih, vnašajo le preverjeno najboljše naravne sestavine ter izločajo nenaravne primesi – parabeni, parafini, silikoni, vazelin, umetna barvila, sintetiène dišave itd.. Njihovi izdelki so 95 % naravnega izvora, poleg tega pa si prizadevajo, da izbirajo sestavine iz ekološke pridelave, prav tako pa kozmetika ni testirana na živalih.

V njihovi kolekciji najdemo 3 izdelke:

_MG_8599,p

  •  šampon za nego in rast las, ki deluje stimulativno na lasne mešičke in spodbuja rast las. Ta unikatna formula za las vsebuje najnaprednejše sestavine za goste in negovane lase. Ob redni uporabi bodo vaši lase videti polnejši in gostejši, lepo oblikovani, prožni in vitalni.

_MG_8594

  • olje za nego in rast brade, ki deluje stimulativno na lasne mešičke in spodbuja rast obraznih dlak. Dodana vrednost olju so sestavine, ki so znanstveno dokazane, da pospešujejo rast ter presnovo obraznih dlak.

_MG_8577

  • kremo za rast brade, ki vsebuje apredne sestavine, ki so sestavljene izključno za stimulacijo rasti obraznih dlak. Aktivne sestavine v kremi delujejo stimulativno na mešičke dlak. Tako z rednim nanosom kreme pospešimo rast obraznih dlak. Nanesite jo na očiščeno kožo predela brade ter jo s krožnimi gibi enakomerno vtrite. Uporaba se priporoča zjutraj in zvečer. Eno pakiranje po 50 ml kreme zadostuje za skoraj mesec dni redne uporabe. Krema ne vsebuje umetnih barvil, mineralnih olj in silikonov. Več o sami raziskavi si preberite tukaj.

Izdelki veliko obljubljajo in seveda jih sama ne morem testirati, jih je pa z veseljem že začel testirati moj mož. Mislim, da bo moralo preteči še nekaj časa, da se rezultati dejansko začnejo kazati, ampak zaenkrat so prvi vtisi o uporabi pozitivni. Všeč mu je dozirnik za olje, vonj je moški in se nekaj časa obdrži na bradi.

23584105_10155852537036407_1327136425_o

Vice Admiral zgodba:

Ameriška državljanska vojna je del burne zgodovine pri nastajanju ZDA. Vojski Severa in Juga sta se, kot radi trdijo Američani, borili za pravično združeno državo, državo, v kateri bi bilo odpravljeno suženjstvo. Ameriška državljanska vojna je bila ena najbolj krvavih v ameriški zgodovini. V vojni so sodelovali mnogi poveljniki, ki so bili znani tudi po lepo urejenih bradah. Najbolj poznan in ugleden med njimi je bil admiral David D. Porter. Mnoge zgodbe govorijo o tem, kako so bili ponosni na svoje brade in koliko časa so posvetili negi in urejanju. Prav zaradi teh oseb, ki so bile pomembne v ameriški zgodovini, se je ekipa odločila, da ti dve zgodbi povežejo, ter ponudijo izdelke, ki predstavljajo prepletenost preteklosti in sedanjosti.

POGLEJTE si tudi reklamo:

Znamki lahko sledite na:

Vice Admiral FB

Vice Admiral INSTA