nedelja

9

oktober 2016

0

koment.

MPU: Intimissimi na ledu ali parada črnine, prosojnosti in čipke

Avtor , Objavljeno v MPU - Modni Preiskovalni Urad

Intimissimi je v Veroni spet poskrbela za nepozabno doživetje na ledu in seveda na rdeči preprogi ni manjkalo lepotic svetovnega formata.

+Pintimissimi_2LUSI

Največ občudovanja je požela Irina Shayek, ki je prišla v prosojni obleki Alexandre Vauthier in s posebno seksi edicijo modrčka intimissimi. Dolgonoga lepotica je je na rdeči preprogi blestela in bila dogodku primerno razgaljena. Navdušila je tudi srbska manekenka Bojana Krsmanović, ki je bila v preprosti čipkasti obleki z “babičinim” spodnjim perilom. Blogerka Safia Vendome je na rdečo preprogo prinesla najbolj naraven smeh, ki se odlično poda k razigranemu bodiju, ki je prav tako iz posebne omejene linije. Pike je kombinirala s črtami na krilu in dobila ravno prav drzen, a zabaven učinek. Zadnja v četici črnih je blogerka Cristina Marino, ki se je odločila za crop top. Preprosto črno krilo z drznim razporkom je nadgradila s čipko.

 

Ena redkih, ki se ni odločila za črnino, je Shlomit Malka, ki razkala bel bodi in prosojno obleko Atelier Eme. Učinkovito in seveda opazno.

 

-MINUSI

intimissimi_3

In kdo nas ni navdušil? Modna poznavalka Xenia je izbrala krilo s potiskom znamke Pinko, ki ga je kombinirala z majčko Intimissimi in na enkrat je bilo vsega preveč. S pižamo (vemo, da so modne) je pretiravala tudi Eva Riccobono. Negin Mirsalehi pa je enak bodi, kot Safia Vendome kombinirala na oprijete usnjene legice in mu odvzela vso eleganco. Legice so enostavno videti preveč cenene.