torek

3

december 2013

0

koment.

MPU: Ko boli glava

Avtor , Objavljeno v MPU - Modni Preiskovalni Urad

Ponedeljkovo dopoldne, ko ob kavici pregledam vse dogodke minulega tedna in iščem, komu bom podelila plus in komu modni minus. Ne vem, zakaj si modni okus znanih Slovencev in Slovenk tako jemljem k srcu, ampak očitno si ga, saj to ni več opravljanje in zmrdovanje, pač pa razočaranje. Ali je moda najbolj pomembna stvar na svetu? Ne, seveda ni. Ampak, če se odpraviš na slavnostni dogodek, ali se ne spodobi, da se tudi malce lepše oblečeš? Kadar se mi ne da lepotičiti, pač ostanem doma, ker se tudi sama ne počutim dobro med ljudmi, ki so se potrudili za svoj videz. Nekateri pri tem prav tekmujejo. S kom, mi je vseeno, tudi če sami s seboj, samo, da je nek učinek. Danes sem prav tako hotela podeliti same minuse, ker me je skozi galerije preteklih dogodkov, začela boleti glava in prav tko sitna sem postajala, ampak se potem skulirala in se potrudila najti nekoga, ki ni tako modno obseden, se pa vedno lepo potrudi. Glede minusov, pa se mi ni bilo treba truditi z iskanjem, so me kar sami našli.

PLUS: Maja Martina Merljak

Zelo šik in fatalno z našobljenimi ustnicami, koktejl obleko in lasmi, počesanimi na eno stran. Obleka je čudovite barve, z zanimivimi detajli, Maja je izbrala še ujemajočo šminko, ki lepo dopolni videz. Začuda me malce netipična torbica za večerni dogodek, ne zmoti, pač pa je prijetna sprememba od pisemskih torbic. Z eno besedo: krasna!

MINUS: Nina Ivanič

Nina je tako oblečena obiskala Vikendove Gonge popularnosti in s tem stajlingom šla tudi na oder. Zgornji del bi še pogojno deloval, če bi odstranila zimski šal, bila zvesta črni klasiki, ampak za spodnji del pa po mojem mnenju nima nobenega opravičila. Preveč športno, vojaške hlače so po vojaško zatlačene v škornje, tukaj nimam kaj za dodati, ker se mi zdi vse skupaj malce smešno. Poleg vsega, pa še kaže kožo, saj se ji je srajca izmuznila iz hlač, kar je še dodatko potrdilo, da celotni stajling šlampast!

 

Drage dame, da se kakšen prehud modni minus ne bi zgodil tudi vam, vas vabiva na TK SWAT modno delavnico, ki bo 12. decembra. Več o modni delavnici si preberite TUKAJ. Na delavnico se lahko prijavite na naslovu info@tkswat.com.

Tjaša

Foto: Facebook/Vikend magazin