nedelja

24

julij 2016

0

koment.

MPU: Melania Trump blestela v beli kreaciji

Avtor , Objavljeno v MPU - Modni Preiskovalni Urad

Da ne bo govora samo o njenem govoru, pokukajmo, kaj je Melania Trump oblekla za zloglasno republikansko konvencijo.

Melania je gledalce pred televizijskimi zasloni in prisotne v dvorani osupnila v beli obleki, ki je delo britanske oblikovalke srbskega rodu Roksande Ilinčić. Melania se, po besedah tiskovne predstavnice, oblači sama, pa je iz do sedaj videnih stajlingov lahko razbrati, da posega po barvah ameriške zastave – beli, modri in rdeči. Analitiki so tudi mnenja, da je namerno izbrala Roksando, ki je tako kot ona migrirala v tujino, kjer si je ustvarila uspešno življenje. Tako skrbno načrtovani stajlingi niso novost, verjetno pa so pri tem največji profesionalci na britanskem dvoru. Tam vedno poskrbijo, da so kraljeve glave oblečene v domače oblikovalce in v oblikovalce, kjer gostujejo.  Vsaka najmanjša podrobnos, naj bo to broška, je skrbno načrtovana.

melanija

 

Obleko je možno kupiti na NET-A-PORTER in če je verjeti Melanijini predstavnici za medije, si jo je tudi sama kupila tam. Našli jo boste na poročnem oddelku, vaša pa je za 1914 evrov plus poštnina, ki pa je pri ceni obleke zanemarljiva.

Melania je k obleki obula klasičen salonar Louboutin v kožni barvi, katerega cena se giblje okoli 600 evrov.

Vsekakor je celoten stajling zadetek v polno – modno in graciozno. Zagotovo je v njenem stilu zametek stila Jackie O in bomo videli, kaj nam Melania pripravlja v prihodnosti.