nedelja

8

november 2015

0

koment.

MPU: Prosojen bodi za Ulo – da in prosojen bodi za Ano – ne

Avtor , Objavljeno v MPU - Modni Preiskovalni Urad

Mercedes-Benz Fashion Week sva kar malce preskočili, a sem si vsak dan ogledala fotografije gostov in dogodka. Danes bo plus in minus podelila na isto temo – na nošenje prosojnega bodija.

Ula Furlan, televizijka

Obožujem martini. Spijem ga ne glede na postrežbo, a zelo rada imam pravilno postrežbo v pravem kozarcu in z vso potrebno dekoracijo. In prav takšna je bila na zadnjem dnevu tedna mode Ula Furlan. Pokazala je, kako se pravilno postreže intimissin bodi. In prav ta kos je tako dominanten, da ne potrebuje nobenega dodatka. Na fotografiji vidim, da se je Ula odločila za statement uhane, ki na delujejo dobro, kako pa so funkcionirali v živo, žal ne morem komentirati. Izbira črnine je bila najboljša izbira. Ula, sedi 5. Pridemo k tebi na inštrukcije, kdo in kdaj lahko obleče čipkasto-prosojen bodi.

Ana Raščan, novinarka

Tudi novinarka Ana Raščan se je odločila za prosojen bodi, a odsotnost čipke ga dela cenenega. Tudi trebušni del, ki je bil pri Uli lepo zakrit z bogato čipko, je tu postavljen vsem na ogled in Ana je videti, kot da se je pozabila obleči. Če bi ji že oprostili spodrsljaj z bodijem, pa ji nikakor ne moremo oprostiti vsega ostalega, s čimer je kombinirala zgornji del. Hlače iz krpic so pač primerne za na kavo in ne rdečo preprogo. In kot da to še ni dovolj, je izbrala zlate čeveljce – balerinke na špico, ki bi bile, če bi jih preimenoval v dan v tednu, ponedeljek, in ogromne uhane. Pri minusih pogosto napišem končno ugotovitev, včasih je manj več. Ula, daj nasvet.

Foto: facebook Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana