torek

22

oktober 2013

0

koment.

MPU: Top stajlingi Fashion Weeka

Avtor , Objavljeno v #fwlj, MPU - Modni Preiskovalni Urad

Zadnjič sem zbirala same minuske, zdaj pa bom pluske 😉

Morda so predvidljivi, ampak nič hudega. Najboljši outfit je po mojem okusu imela Marjeta Grošelj. Kraljica kombiniranja črne barve in gospa, ki se upa. Najbolj me je seveda osupnil ogromen pas, v katerega sem se naravnost zaljubila, ker je tako orjaški in poseben. Malokdo bi se upal nositi tako mogočen modni dodatek, ampak gospa Grošelj vedno znova preseneti. Poleg tega ima seveda vedno najboljše in najbolj posebne torbice, na katere ženske kar rade pozabimo. Čudovitost v črnem!

fw3marjetagroselj-2_i600

Maja Raspopovič se je vsak večer potreudila s posebnim stajlingom. Mene je najbolj prepričala v rdečih Kenzo hlačah, jakni Nina Šušnjara in Valentino čevljih. Zelo zanimiv miks in nabor vsega. Maja pa ni edina, ki jo je navdušil Kenzo. Tudi Hannah Mancini je nosila torbico s Kenzovim novim simbolom – očesom.

fw2majaraspopovic-2_i600

 

Vedno lepa in zanimiva za pogledati je bila tudi urednica mode pri Elle Slovenija Petra Windschnurer. Še posebno všeč mi je bila 1. dan, ko je prišla v robustnih čevljih, svetlečemu krilu, džins srajci in zelenimi modnimi dodatki, ki so popestrili celoten stajling in se dobro ujemali tudi s Petrino barvo las. Tako se to dela!

fwpetrawindschnurerdetajl_i600

 

Tjaša

Foto: elle.si/Tina Curk