sreda

30

september 2015

0

koment.

Nova podoba znamke Hugo Boss v Emporiumu

Avtor , Objavljeno v Novice

Očitno je leto 2015 leto prenov, saj so v BTC-ju prenovili lepo število trgovin. Verjetno je bila najbolj odmevna prenova Zare, ki so jo za nekaj časa popolnoma zaprli. Med bolj vidnima prenovama sta tudi Spar in H&M v CityParku, kjer trgovin niso zaprli, ampak prenavljajo oddelek za oddelkom. Takšnih prenov se počasi poslužuje tudi Emporium, ki je imel pred kratkim dva večja posega – Topman in Gap. Zdaj pa so prenovili tudi trgovino z luksuzno znamko Hugo Boss, ki se razprostira na kar 500 kvadratnih metrih površine. Z novo podobo so šli v minimalističen stil, veliko bele barve, svetleče površine, razkošni statement lestenci in seveda ne manjkajo udobni stoli.

hugo_boss_4

Veste vse o znamki Hugo Boss?

Hugo Boss je nemška moda s tradicijo. Kolekcija ženskih in moških oblačil s široko paleto klasičnih oblačil, je postala sinonim za poslovno modo. Poleg klasičnih oblačil njen podpis nosijo casual oblačila, večerna oblačila, obutev in modni dodatki.

Oblačila, ki zagotavljajo popoln izgled ob vsakem trenutku dneva, poudarjajo osebnost in zadovoljujejo najvišje kakovostne standarde.

hugo_boss_2

Modna hiša slovi po moških oblekah, ki so sešite z natančnostjo ter delujejo uglajeno, poslovno in elegantno.

Poslovni slog velja tudi za žensko kolekcijo, ki je usmerjena v minimalizem in poslovno etiko. Materiali; volna, kašmir, svila in usnje prevladujejo v letošnji jesensko zimski kolekciji. Oblikovalci pa so za vodilne barve izbrali sivo, kameljo, rdečo v vseh njenih odtenkih in brezčasno črno.

hugo_boss_3

FOTO: PR Emporium