četrtek

30

november 2017

0

koment.

NOVICE: Balmain zdaj na voljo tudi v sodelovanju z Victoria’s Secret

Avtor , Objavljeno v Novice

Pred dvema letoma je Balmain razveselil s sodelovanjem s švedskim gigantom H&M, zdaj je na voljo tudi spodnje perilo, ki je nastalo z Victoria’s Secret.

Včeraj se je na spletu pričela prodaja težko pričakovane kolekcije, ki jo je za Victoria’s Secret zasnoval Balmain. Prvič v zgodovini znamke se je zgodilo, da so posebno kolekcijo zaupali zunanjemu oblikovalcu. Spodnje perilo, ki odraža ženski seksapil in ga začini s punkovskim šikom, lahko kupite na uradni spletni strani. Čeprav so pri podjetju omejili nakup na dva kompleta, je kar nekaj kosov že razprodanih. Mene so najbolj zanimale torbice, ki mi jih žal ni uspelo kupiti, a še vedno upam, da se zaloga še doda. Če pa bo katera od vas v bližini kakšne poslovalnice, saj se tam prodaja začne 6. decembra, se lepo priporočam. 🙂

Oblikovalec Olivier Rousteing je za Vogue povedal, da je bil redni gost na modnih revijah spodnjega perila VS, kjer so mu odgovorni tudi predlagali sodelovanje. Inspiracijo je črpal iz punka in svojih deklet, kot pravi manekenkam, ki sestavljajo t.i. Balmain vojsko.

balmain_vs