sreda

6

junij 2018

0

koment.

NOVICE: Čevelj naj se prilagaja nogi in ne obratno

Avtor , Objavljeno v Novice

In velikokrat je res – obratno! Vsaj pri meni, saj velikokrat v želji po posebnem paru čevljev pozabim na to, kdo bo moral hoditi v njihin v njih nabirati kilometre. Zato je moje novo sodelovanje s čevlji ECCO takoj obrodilo sadove, kajti gre za najbolj udobne in kakovostne čevlje, ki sem jih kadarkoli imela na svojih nogah, ne da bi sklepala kompromise pri trendih, ki jih tako obožujem.

Danska znamka čevljev in modnih dodatkov ECCO že več kot 60 let slovi po udobnih, kvalitetnih in modernih čevljih. Pri izdelovanju vsakega para obutve imajo v mislih svojo filozofijo – čevelj naj se prilagaja nogi in ne obratno. Navdušili so tudi mene!

T-11

sandali ECCO SHOES, SHAPE 35, 125 eur

torba ECCO, JILIN, 275 eur

Izbrala sem super udobne poletne sandale, ki so vsestranski, sama pa jih najraje kombiniram na denim in maksi poletne obleke. Kljub temu, da gre za čevelj s peto, je le-ta zelo udobna tudi za daljše sprehode z mojima puncama. Zagotavlja mi maksimalno udobje in stabilnost. In še vedno sem v njih elegantna. S križ-kraž usnjenimi paščki so zelo trendovski, usnje pa je izredno mehko, zato ni bojazni, da bi me kje užulili.

O znamki ECCO

Očeta znamke ECCO, čevljarja Karla Toosbuy-ja, so pri ustanavljanju podjetja vodili strast, želja po kakovosti in socialna odgovornost. Skupaj s svojo družino se je odpovedal varnosti redne službe, prodal družinski dom in se preselil v Bredebro na zahodno obalo Danske. Začetki so bili težki, prvi preboj pa je ECCO dosegel, ko je oblikovalec Ejnar Truelsen ustvaril linijo »JOKE«, ki so ji sledile serije drugih revolucionarnih čevljev – nekatere izmed njih izdelujejo še danes.

Podjetje ECCO še vedno zasleduje podobne vrednote kot ob ustanovitvi pred več kot 60 leti. Vodijo jih spoštovanje do zapuščine, želja po inovaciji, predanost skrbi za okolje in strast do napredka.

Visokotehnološko zlitje

ECCO združuje tradicionalne obrtniške metode izdelave čevljev in sodobno tehnologijo ter tako ustvarja čevlje, ki temeljijo na kakovostni izdelavi, vrhunskih materialih, udobju in privlačnemu izgledu. V svoji osnovi je vsak ECCO čevelj fuzija inovacij podplata in dediščine čudovitega ter kakovostnega zgornjega usnjenega dela. Kot posebej zanimivo je potrebno izpostaviti novo kolekcijo CREPETRAY™, ki je sodobni pristop h klasičnemu stilu in spaja tradicijo gležnjarja s podplatom iz gume in inovativno tehnologijo. S tem zagotavlja dinamično in lahkotno udobje z anatomskim prilagajanjem nogi in mehkim stopalnim vložkom. V kolekciji CREPETRAY™ so prav posebni tudi modeli, izdelani iz usnja Kromatofor, ki med gibanjem spreminja barvo glede na temperaturo.

Lahkih nog naokrog

T-16

Vsi čevlji ECCO sledijo filozofiji, da se morajo prilagajati stopalu in mu nuditi udobje.

Udobni pa niso samo modeli z ravnim podplatom, pač pa tudi tisti z višjimi petami. Izdelovalci čevljev so leta iskali inovacije v oblikovanju in tehnologiji, ki bi ženskam omogočila nošenje lepih, elegantnih in privlačnih čevljev z visokimi petami, ki ne bi sklepali kompromisov na področju udobja. ECCO je s prenovljeno kolekcijo SHAPE dosegel tisto, k čemur stremijo vsi oblikovalci čevljev – čudovito paleto obutve, ki ponuja razkošno celodnevno udobje, oblikovano za »stalno naravno gibanje«.

 

*Trgovine ECCO se nahajajo v Ljubljani na Mestnem trgu, Cankarjevi, ulici, Slovenski ulici in v BTCju ter v Mariboru v Europarku. Od danes, 6. 6. pa do 14. 6. velja v vseh fizičnih trgovinah 30% popust na vso obutev in torbice s kodo TJAŠA 1963!

Foto: Marja Bizjak Ažman

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.