četrtek

25

avgust 2016

0

koment.

NOVICE: Zdaj tudi za šport

Avtor , Objavljeno v Novice

Mnoga modna podjetja so že ugotovila, da smo ženske rade urejene tudi med športnimi aktivnostmi in zdaj se jim je pridružila tudi slovenska Lisca. Znamka Cheek by Lisca je predstavila novo kolekcijo Miss Sporty,  ki je v tem trenutku sestavljena iz šestih kosov. Oblačila so narejena iz kvalitetnih materialov – melanž mikro v sivi barvi, v kombinaciji s črnim tilom, črnimi elastikami in fluorescentno mareličnimi šivi. Modeli iz tankih in lahkih vlaken mikro omogočajo odvajanje vlage proč od kože in poskrbijo, da je telo vedno suho.

 

lisca_2V Liscizagotavljajo ugodje in pojasnijo, kako so narejena oblačila: “Modrček s penasto oblikovano košarico brez žične opore zagotavlja dovolj opore za vaše neovirano gibanje, na voljo je v velikostih od 70B-85E. Udobje omogočajo tudi naramnice, ki so na ramenih širše in podložene z mehko peno ter se lahko zapirajo tudi križno. Simpatično moden je top, ki lepo drži prsi med jogo ali med lahkotnim tekom. Na sprednjem delu je v notranjosti dveh materialov vstavljena tanka in mehka košarica, ki naredi lepšo obliko prsi in se lahko poljubno odstrani. Detajl na hrbtu lepo poudari športno izoblikovano postavo tudi od zadaj in hkrati poskrbi za vašo lepšo držo.”

Serijo dopolnjujejo hlačke panty enostavnega kroja ter športna majica in kapri hlače, kjer sta združena modni kroj in uporabnost.

Priznam, komaj čakam, da preizkusim, saj sem glede športnih modrčkov zelo zahtevna stranka.

lisca_3