petek

16

december 2016

0

koment.

NOVICE: Družbeno odgovorna kampanja Pasje pekarne Hov-Hov

Avtor , Objavljeno v Novice

December prinaša veliko prazničnega veselja. A ne za vse, še posebej pa ne za pse. Ti december doživljajo veliko manj veselo. Poleg nevarnosti poškodb z okraski in občutkov tesnobne v veliki množici ljudi, jim največji stres in trpljenje predstavlja pokanje številnih pirotehničnih sredstev.

Pasja pekarna Hov-hov je tako skupaj z agencijo Luna / TBWA ustvarila družbeno odgovorno kampanjo, ki v dveh korakih ozavešča o problemu in hkrati ponuja aktivno rešitev.

img_2374

Crackin’ Dog – petarda s presenetljivo vsebino

Crackin’ Dog je prva slovenska petarda, ki je tako pasja, da poči in bliska kot mrcina. Kot nalašč za pritegnitev pozornosti ljubiteljev prazničnega pokanja, ki so se lahko o njeni moči prepričali tako, da so do 15. decembra naročili brezplačen vzorec prek spletnega mesta www.crackindog.si. Vendar, kar jih danes pričaka v nabiralniku ni najbolj pasja petarda, temveč petarda s presenetljivo vsebino – pasjimi priboljški pekarne Hov-Hov.

img_2360 img_2362

Pasji radio – prvi radio s prazničnim programom za pse

Prvi radio s prazničnim programom za pse je aktivna rešitev za lajšanje stresa psov med prazničnim pokanjem. Gre za spletni radioprvi s prazničnim programom izključno za pse. Raziskave namreč kažejo, da glasba, predvsem klasična, močno lajša stres psov med pokanjem petard. Tako lahko lastniki svoje ljubljenčke enostavno pomirijo s predvajanjem glasbe prek spletnega mesta www.pasjiradio.si, hkrati pa si ogledajo tudi priročne nasvete uveljavljene strokovnjakinje in trenerke psov Lee Leskošek.

Praznični čas je zame eden najlepših, a enako si želim, da bi bil tudi za moja dva kužka in vse ostale kosmatince, zato med pisanjem te objave v družbi svojih dveh štirinožnih družinskih članov poslužamo pasji radio, ki presenetljivo, tudi mene lepo sprosti 😉

 

Uživajte v praznikih pa brez pokanja, prosim! <3