nedelja

15

april 2018

0

koment.

NOVICE: H&M objavil novo sodelovanje, ki te bo razveselilo! (prve fotografije so tukaj!)

Avtor , Objavljeno v Novice

Mene vsekakor je! In če sem zadnjih nekaj sodelovanj preskočila, tega sigurno ne bom! H&M bo v naslednji sezoni sodeloval s prestižno in zabavno znamko Moschino ter modnim oblikovalcem in kreativnim direktorjem znamke Moschino Jeremyjem Scottom, ki vedno preseneti in se že veseli, da bo ‘oblekel’ množice.

Barbike, hitra hrana, Miki Miška in risanke – stvari in liki, ki navdušujejo modnega oblikovalca Jeremyja Scotta tako močno, da jih je vključil v svoje naduspešne kolekcije. In to jesen, točneje 8. novembra, bodo njegove mojstrovine dosegljive tudi kupcem modnega giganta H&M, ki bo z drznim oblikovalcem ustvaril posebno kolekcijo.

01-hm-coachella

Jeremy je velikokrat poudaril, kako pomembno je, da je moda in modni kosi dosegljivi množicam, zato s svojo odločitvijo za sodelovanje s H&M-om ni kaj dosti okleval. Vsi poznamo njegova bolj dostopna sodelovanja z znamko Adidas, pri Moschinu pa je to želel ustvariti z modnimi dodatki kot so ovitki za telefon ipd. “Z znamko H&M bo Moschino po celem svetu,” je navdušeno povedal Jeremy, njegov celotni intervju pa si lahko prebereš tu.

In kaj pravi o novi kolekciji za H&M? Oblikovalec je poudaril, da se bo kolekcija čutila kot ‘največji hiti, a bo še vseeno nekaj novega in svežega’. Priznam, da sem ob tem dobila kar kurjo polt! Obljublja, da bodo v kolekcijo umeščeni risani junaki (seveda!), v kolekciji pa želi videti VSAKOGAR!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.