sreda

19

april 2017

0

koment.

NOVICE: Legendarni Pony je nazaj!

Avtor , Objavljeno v Novice

Točno pet mesecev po predstavitvi in začetku predprodaje legendarnih koles Pony je Rog v Dvorani A ljubljanskega BTC Cityja odprl poseben razstavni salon, v katerem je svoje lepotce dobilo tudi nekaj znanih slovenskih imen, med njimi tudi moja malenkost.

Ponyja sem si ogledovala že decembra meseca, ko je Klemen oddal naročilo za svojo nečakinjo. Kljub temu, da ga kot majhna nisem imela, ampak zgolj nek njegov približek, me je takoj popadla nostalgija, zato sem bila še toliko bolj navdušena, ko so me poklicali iz podjetja Rog bikes. Podpiram slovensko in podpiram uspešne zgodbe in verjamem, da bo Pony spet uspešna zgodba.

V razstavnem salonu bodo na ogled, preizkus in nakup na voljo kolesa serijske proizvodnje, unikatna kolesa omejenih serij ter ostali produkti Rogovega prodajnega programa, nekoliko kasneje pa tudi servis. S tem se začenja redna prodaja Ponyjev, sodobnih in privlačnih koles s še bolj izpiljeno ergonomijo ter vrhunskimi materiali. Še naprej je na voljo kar 28 različic s fiksnim prestavnim razmerjem, tremi ali petimi prestavami ter velika izbira barvnih kombinacij.

6 - foto Nik Jevsnik

1 - foto Nik Jevsnik

Ob odprtju sta svoja Ponyja iz omejene serije dobila tudi Ciril Komotar, bolj znan pod blogerskim imenom Komotar minuta in Peter Poles, skupaj pa smo se z navdušenjem zapeljali po razstavnem salonu ter preverili, kako zlahka zložljiv je njihov novi aluminijast konjiček. Ta je prilagojen uporabnikom različnih postav, tudi mlajšim, saj so nastavljive celo ročke za zavoro, tako da je zares primeren za vsakogar. Vožnja je presenetljivo lahkotna in tudi brez prestav je Ponyja zelo enostavno voziti.

5 - foto Nik Jevsnik

“Odprtje razstavnega salona je nov mejnik v zgodbi sodobnih koles Pony, za katere vlada veliko zanimanje. Opažamo namreč izjemno povečanje naročil. Ljubitelji koles so doslej nove Ponyje občudovali le prek spletne strani, zdaj pa jih bodo lahko tudi v BTC Cityju, kjer jih bodo preizkusili in se prepričali o njihovi visoki kakovosti. Ta je plod slovenskega znanja in raziskav. V naslednjih dneh jih bomo zagotovo zagledali na slovenskih cestah, saj smo pred kratkim začeli s proizvodnjo in prve tudi že dostavili novim lastnikom. Zahvaljujem se vsem, ki so omogočili postavitev razstavnega salona, v katerem bomo v prihodnje organizirali tudi zanimive dogodke, še posebej pa družbama Gorenje in BTC, lastnikoma podjetja GOR Kolesa,” je dejal direktor Rok Lesjak.

3 - foto Nik Jevsnik

uradno odprtje razstavnega salona v BTC-ju

Več informacij o kolesih, vključno s tehničnimi specifikacijami in barvami, je na voljo na www.rogbikes.com, vse zainteresirane pa Rog vabi, da si kolesa vsak delovnik od 9.00 do 20.00 ogledajo v Dvorani A BTC Cityja, kjer bo prijazno osebje z veseljem pomagalo pri podrobnejši predstavitvi.

7 - foto Nik Jevsnik