ponedeljek

30

januar 2017

0

koment.

NOVICE: Lisca predstavila letošnje vroče trende

Avtor , Objavljeno v Novice

Slovenska znamka spodnjega perila Lisca se je tudi letos predstavila na pariškem sejmu Salon  International de la Lingerie. Zapeljiva prosojnost, romantične čipke in modne barve, ki bodo pisale sezono 2017, so navduševale obiskovalce, prav tako pa je veliko pogledov privabila manekenka v zapeljivem kompletu perila Queen Rose.

Trend Forum Lisca

Na sejmu je 480 znamk iz 37 držav predstavilo trende za prihodnje sezone. Čipke, čipke in še enkrat čipke, v najrazličnejših kombinacijah in barvah bodo vodilo prihajajoče sezone. V kombinaciji z mrežastimi tkaninami in tilom boste v naslednji sezoni zagotovo poudarile svojo ženstvenost. Poleg zapeljivosti pa v ospredje vsako leto bolj prihaja aktiven življenjski slog, kateremu so dali velik poudarek tudi v Parizu.

Model - Lisca

Vrhunec sejemskega dogajanja v Parizu je bila modna revija Trend Forum, kamor strokovnjaki vsako leto uvrstijo posamezne sete perila, za katere menijo, da postavljajo trende prihajajoče sezone. Tudi to leto se je med nosilce trendov  uvrstila Lisca z zapeljivim rdečim kompletom perila Queen Rose, ki navdušuje s  krojem, strastno rdečo barvo in čudovito vezenino, ki doda pridih romantike.

Model Lisca

Foto: Lisca