petek

22

april 2016

0

koment.

NOVICE: Maja Štamol in kolekcija SHEONA

Avtor , Objavljeno v #fwlj, Novice

Modna oblikovalka Maja Štamol Droljc se je v sklopu ljubljanskega tedna mode (LJFW) predstavila s kolekcijo SHEONA, ki združuje tako prefinjene dnevne kreacije kot ekskluzivne modele za posebne priložnosti.

Samozavestna in karizmatična

photo (002)

Ženska Maje Štamol Droljc sledi svetovnim trendom, a ne za vsako ceno. Samozavestna in karizmatična se sicer najbolje počuti v objemu črne, a tokrat se spogleduje tudi z barvami in svetlikajočimi se materiali. Rada ima udobje. Ljubi tako kroje in materiale, ki telo nežno božajo, spet drugič uživa v poudarjanju svojih oblin in igri prosojnosti.

photo1

Krznarstvo Eber - moske kreacije, Ljubljanski teden mode Ljubljana Fashion Week; Ljubljana, Slovenija 15.04.2016 Foto: Jure Makovec

Moja najljubša kreacija je zgornja dolga črna obleka z dolgimi rokavi, ki je tako vsestranski in enostaven kos, da jo lahko kombiniramo in nosimo skozi cel dan – popolnoma predstavljam si jo, ko jo nosim v toplem poletnem večeru, čez dan in tudi za kakšen večeren dogodek, stilirano z bolj večernimi in glamuroznimi kosi.

V stilu od glave do pete

Kreacije na modni reviji so zaživele v kombinaciji z avtorskim nakitom Maje Štamol, torbicami Mure Pehnec in atraktivnimi čevlji, ki so rezultat kooperacije Maja Štamol s Kopitarno Sevnica.

Leseni dizajnerski natikači na pregibnem podplatu

IMG_7927

Po velikem uspehu zlatih in srebrnih sandalov ter natikačev na korku (nominacija Elle Style Award) in svilenih natikačev na grobem dvignjenem podplatu, modna kreatorka Maja Štamol Drolc nadaljuje sodelovanje s Kopitarno. Tokrat v sozvočju s kolekcijo SHEONA predstavlja tri ekskluzivne, ročno izdelane modele trenutno tako aktualnih lesenih natikačev na udobnem pregibnem podplatu:

– sandal v kombinaciji kratkega naravnega krzna in usnja v umazano roza barvi.

– natikač, različnih kombinacij kratkega naravnega krzna in usnja z zanimivimi ročno izdelanimi detajli kot so franžice in cofki.

– natikač iz dolgodlakega umetnega krzna, ki so primerni za tiste najbolj drzne dame – z glavo v vesolju in nogami trdno na tleh!

Vsi modeli so primerni tako za čas, ko nas še vedno grejejo debelejše nogavice, z izjemo modela iz dolgodlakega ekološkega krzna, pa tudi v najbolj vročih poletnih dneh.