ponedeljek

27

junij 2016

0

koment.

NOVICE: Modni trendi PLAŽA 2017

Avtor , Objavljeno v Novice

Plaža 2016 se je šele dobro začela, pa so pri sevniškem podjetju Lisca kot vsako leto v Portorožu predstavili modne trende v kopalni modi za pomlad-poletje 2017. Lisca je 23. junija 2016 v Portorožu svojim poslovnim partnerjem iz kar 20 držav in izbranim predstavnikom medijev predstavila nove kolekcije perila, kopalk in spalnega programa, ki bodo razveseljevale modne navdušenke v pomladno-poletni sezoni 2017.

Modna revija je predstavila nove trende perila, kopalk in spalnega programa skozi zgodbe različnih plati ženske duše. Ženska je v skrbno izbrani podobi v vsakem delu dneva samozavestna, vselej modna in sebi popolna. Odeta v prefinjeno perilo, barvite kopalke ali udobne modele za spanje, z neskončno mero udobja in modnih trendov, ki jih bo prinesla pomladno-poletna sezona 2017.

Zlata Okugić, manekenka1

In kaj bo razveseljevalo modne navdušenke prihodnje leto?

Liscina dama je odločna, samozavestna in s stilom, ki ga ohranja tudi na plažah. Kopalke Lisca Fashion sezone 2017 bodo obarvane v živahne barve, tisk rož, palm in pepite. Elegantni in zapeljivi modeli kopalk Lisca Selection bodo odeti v močno pink, črno, kraljevo modro ter v vzorce prelivajočih barv. Bogatijo jih razkošni detajli, prosojnost in burn out tehnologija – videz izžganega materiala. Kopalke Cheek by Lisca bodo navdušile razigrane, mladostne spogledljivke, ki obožujejo pisane potiske. Kopalke krasijo volančki, igriv tisk belih ananasov na živahni barvni podlagi, mladosten potisk sadja in čipkasta tkanina v kombinaciji z mrežastim materialom.

Aleksandra Tasić, manekenka, kopalke Lisca Fashion Aleksandra Tasić, manekenka, kopalke Cheek by Lisca

Aleksandra Tasić, manekenka, kopalke Lisca SelectionAnamarija Avbelj, manekenka1

Vse serije kopalk so separatne, kar pomeni, da je mogoče zgornji in spodnji del kupiti ločeno in tako med seboj kombinirati modele. Za popolno podobo pa bodo poskrbeli različni plažni dodatki – tunike, parei, kaftani, natikači, torbe, kratke hlače.

Eka Homovec, manekenka2 Eka Homovec, manekenka

Anamarija Avbelj, menekenka3 Chiara Jandl, manekenka, kopalke Lisca Fashion

Moški bodo modele perila, pižam in kopalk izbirali v kolekcijah Lisca Men, otroci pa bodo razigrani v barvitih ljubkih kopalkah linije Kids.

Blaž Brudar, maneken

Na modni pisti so trendovske zgodbe živahnega poletja 2017 predstavile mične manekenke, med njimi tudi Sabina Remar, Anamarija Avbelj, Tina Katanić, Zlata Okugić, Aleksandra Tasić, Katja Škofic … Znanim obrazom z Liscinih manekenskih pist pa so se tokrat pridružili tudi novi sveži manekenski obrazi.

Tajda Senič, manekenka Tajda Senič, manekenka, Kopalke Lisca Selection

Sara Gojkošek, manekenka Nastasja Prihoda, manekenka, kopalke Lisca Selection

Kolekcije so zasnovale oblikovalke Melita Letnar, Suzana Gorišek , Maja Nedič , Marjana Češnjevar ter Maja Ratajc, art direktorica v Lisci.