sreda

1

junij 2016

0

koment.

NOVICE: mömaX odpira že 4. poslovalnico v Sloveniji!

Avtor , Objavljeno v D.O.M., Novice

V sredo, 15. junija, bo mömaX odprl že 4. poslovalnico v Sloveniji. Po Velenju, Kranju in Ljubljani ta sveža, mlada in drzna pohištvena znamka prihaja v Maribor, kjer vas bodo čakale številne otvoritvene akcije in popusti ter prav posebna nagradna igra, kjer lahko osvojite prenovo doma v vrednosti 10.000 evrov in potovanje! Prijavite se na tej povezavi – klik.

Mömax je nov koncept za opremljanje, ki temelji na trendovski smernici: moderno po ugodni ceni. In tako mömax sledi trendovskim smernicam pogostejšega in raznolikega opremljanja. To omogočajo cenovno ugodni izdelki, s katerimi se pri mömaxu postavljajo nova merila. Poleg cene, veliko pozornost posvečajo tudi popolni predstavitvi bivanjskih idej in celostnim interiernim rešitvam. Stranka je lahko povesem prepričana, da bo pri mömaxu prejela popolnoma usklajene in okusu prilagojene bivanjske rešitve, ki jih lahko na popolnoma enak način prenese v svoje stanovanje. To poenostavi načrtovanje in daje občutek varnosti.

Pod njihovim prepoznavnim sloganom, »In takoj je videti bolje!«, se skriva vse v zvezi z ambientalno ureditvjo: dodatki za vsa življenjska področja, modni tekstil, trendovska svetila in moderne preproge. Mömax ustvarja bivanjski svet, ki je prilagojen individualnemu življenjskemu slogu: preprosto, modno, ugodno in vse za takojšnji prevzem! Kar v večini velja tudi za pohištvo.