četrtek

21

september 2017

0

koment.

NOVICE: Nina Šušnjara predstavila novo linijo torbic

Avtor , Objavljeno v Novice

Znamka Susnyara in njena oblikovalka Nina Šušnjara sta spet spisali zanimivo modno zgodbo, ki se ji je priključilo tudi lepotno sodelovanje. Na dogodku v središču Ljubljane je modna oblikovalka Nina Šušnjara predstavila dolgo pričakovano kolekcijo ženskih torbic in skupaj z lepotno znamko Vichy pokazala, da je dobra koža vedno najboljši modni dodatek.

Vizualni del dogodka je bil kot vedno popolno dodelan, Vichyjev lepotni izdelek Liftactiv Fresh Shot, ki obljublja spočito in sijočo kožo, je vsekakor služil kot vizualni navdih Šušnjarini novi kolekciji torbic, ki so že jesensko obarvane in odličen modni dodatek za trendovske jesenske stajlinge.

vichy_in_susnyara

Metalik trend bo prednjačil tudi to jesen, zato imajo vse različice torbice metalik lesk, ki oplemeniti izgled že prepoznavnega dizajna.

modna_oblikovalka_nina_s_us_njara

oblikovalka Nina Šušnjara

Dandanes so le redke ženske, ki se ne soočajo s trenutki močne utrujenosti zaradi usklajevanja službenega in družinskega življenja. Ta se zaradi oksidativnega stresa začne odražati tudi na obrazu – kot utrujena koža s povešenimi obraznimi potezami in pusto poltjo.

vichy_izloz_ba_v_omari

Vichy je za vse ženske, ki ne dovolijo, da se jim utrujenost pozna na obrazu, razvil Liftactiv Fresh Shot, antioksidantni tretma, ki vsebuje 15% čistega vitamina C. Poživljajoč učinek je takojšen, po 10 dneh uporabe pa si koža opomore, je bolj spočita, gladka in sijoča.

dogodek_v_trgovini_omara_3