sreda

25

maj 2016

0

koment.

NOVICE: Novo sodelovanje H&M … Je sploh lahko še boljše?

Avtor , Objavljeno v Novice

“H&M z veseljem naznanja, da bo naslednje oblikovalsko sodelovanje potekalo s KENZO, dinamično in igrivo pariško modno hišo, ki pri ustvarjanju svojega edinstvenega, mladostnega duha črpa energijo iz globalne kulture,” so sporočili iz H&M. Kreativna direktorja Carol Lim in Humberto Leon bosta v H&M z oblikovanjem ženske in moške kolekcije ter modnih dodatkov vnesla duh KENZO. Kolekcija KENZO x H&M bo od 3. novembra 2016 na voljo v več kot 250 izbranih prodajalnah H&M po vsem svetu in na spletu.

Odkar sta se Carol Lim in Humberto Leon leta 2011 pridružila modni hiši, sta zastavila svoj modni scenarij, ki je poln drznih barv in živahnih potiskov, predstavljenih na odmevnih modnih revijah, v sodelovanjih z umetniki in domiselnih digitalnih kampanjah. Globalni vplivi in tradicije so pomešani in združeni z energijo ulice, kar se odraža v kolekcijah, ki so navdihujoče in dostopne njihovim oboževalcem po vsem svetu. Pri KENZO moda izraža svobodo, veselje in individualnost za vsakogar.

„Komaj čakamo, da bomo svet KENZO x H&M delili z vsemi, saj je poln ustvarjalnosti, zabave in ljubezni do mode,“ pravi Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M.

„S tem sodelovanjem s H&M-om želimo razmišljati velikopotezno, premikati meje in približati novo energijo KENZO ljudem po vsem svetu,“ sta povedala Carol Lim in Humberto Leon, kreativna direktorja pri modni hiši KENZO.