torek

18

april 2017

1

koment.

NOVICE: Oblačila, ovita v čudovit vonj francoske dišave

Avtor , Objavljeno v Novice

Priznati moram, da nisem ravno najboljša gospodinja, kar še tiče skrbi za oblačila, še posebno likanje mi ne leži najbolje 😉 a vseeno imam rada, da so moja oblačila čista in da dišijo po opranem. Dolgo časa sem iskala popoln mehčalec, zaradi katerega bodo moja oblačila dišala še dolgo po pranju.

Silan-SMALLRES-0489

S tem sem namreč res obsedena in veliko mi pomeni, da moja oblačila dišijo. Je še kaj boljšega kot občutek, da ste se razvajali od glave do pete – čudoviti vonji, dragi kamni in elegantni kosi modnih oblačil, narejenih iz najmehkejših tkanin.

Silan-SMALLRES-0616

Silan je pred kratkim predstavil novo linijo mehčalcev Suprême, ki so ga ustvarili francoski proizvajalci parfumov.

Silan-SMALLRES-0716

Se še spomnite, kako so dišali trenutki, ko ste se zaljubili? Podoživite jih z novim mehčalcem za perilo s prefinjenimi francoskimi dišavami – Silan Suprême. Za ljubitelje različnih vonjev so na voljo 3 vonji – Romance, Glamour in Passion, ki razvajajo s svojimi prepoznavnimi vonji.

Vesela sem, da so me kot slovensko blogerko pri Silanu izbrali, da naredim modno zgodbo, ki predstavlja njihove tri nove mehčalce Suprême, romantičnega in nežnega v svetlo roza barvi, razkošnega in glamuroznega v zlatem odtenku in strastnega in intenzivnega v vijolično-fuksija odtenku.

Kako se vam zdi, da mi je uspelo? 😉

KVP_0665

Silan-SMALLRES-0652

Silan-SMALLRES-0741

1 komentar

  1. simona felicijan