ponedeljek

25

julij 2016

0

koment.

NOVICE: Poletne skrivnosti iz Lisce

Avtor , Objavljeno v Novice

Skrivnost je čar, ki ga ženske skrivamo v sebi. Skrivnostni pogled, skrivnostni nasmeh ali prikupna skrivnost, ki jo zaupamo prijateljici. Poznamo pa tudi druge skrivnosti, recimo tiste, kako poudariti našo podobo na plaži, optično preoblikovati postavo in tako pričarati veliko mero samozavesti. 

Poudari pas
S primerno barvno kombinacijo barv in kroja lahko poudariš pas, tudi če imaš nekoliko bolj deško postavo. Izbiraj med modeli, pri katerih je izrazito nakazan pas, zgornji in spodnji del kopalk pa se opazno razlikujeta. Najbolj izrazito se lahko učinek doseže z enodelnimi kopalkami.

Za zožitev širokih ramen
Široka ramena? Izberi model kopalk z zapenjanjem ali zavezovanjem naramnic za vratom. Tako boš optično zožala ramena. Naramnice so pri tovrstnih kopalkah širše, kar omogoča prijetno nošenje in hkrati ustvari lep videz. Za dodatno poudarjanje dekolteja pa izberi modrček z učinkom push up.

Za lepšo zadnjico 
Pri kopalkah je pomemben tudi videz od zadaj. Prav lepo je, če so ženske obline poudarjene, pa naj bodo to prsi, pas ali zadnjica. Razkošen vzorec na zadnjem delu hlačk bo naredil zadnjico lepo in vabljivo.
Poudari dekolte
Razkošen dekolte ustvarijo modrčki z učinkom push up. Optično pa bodo prsi večje in privlačne tudi v kopalkah, ki imajo na modrčku bogate vzorce, strukture ali pa poudarke z različnimi naborki, vzorci, barvami ali celo atraktivnim zavezovanjem naramnic. Hlačke naj bodo enobarvne oziroma z manj vzorci, tako da je pogled usmerjen na modrček.

Omili trikotno postavo
Širša ramena in ožji boki predstavljajo trikotno postavo. Primerna izbira bodo kopalke, katerih modrček se zavezuje ali zapenja za vratom, kar bo omililo videz širših ramen, ali pa model kopalk, ki z detajli poudarja pas ali spodnji del telesa. Izberi na primer model s hlačkami panty, ki te bodo v bokih ravno prav razširile in tako ustvarile skladnejšo postavo.

Podaljšaj postavo
Kopalke, ki imajo po sredini ali ob straneh vzorce, podaljšajo in poudarijo postavo. Lahko so črte, enobarvni vstavki ali cvetlični motivi. Pomemben pa je tudi kroj, najboljša izbira so kopalke monokini, ki so v pasu nekoliko izrezane, s tem pa še bolj poudarijo obliko peščene ure. Postava bo tako podaljšana in bolj elegantna.

Prave kopalke vas zagotovo čakajo v slovenskem podjetju LISCA, kjer so prijazno pripravili ta in še nekaj podobnih člankov, da boste lažje našle in izbrale popolne kopalke.