petek

25

september 2015

0

koment.

NOVICE: Rašica predstavila novo kolekcijo jesen-zima na 3. Modnem dnevu z Rašico

Avtor , Objavljeno v Novice

V prodajalni Rašica v Zgornjih Gameljnah se je odvil že 3. Modni dan z Rašico, ki je namenjen medijem in kupcem. Zdaj že na tradicionalnem modnem dnevu, so znani slovenski modeli – Jana Koteska, Eva Ahačevčič, Tara Zupančič, Nadiya Bychkova in Iztok Hodnik, predstavili kolekcijo jesen-zima 15/16. Za dovršen stajling na modni brvi, pa so poskrbeli čevlji iz jesensko-zimske kolekcije znamke Peko.

 11_Tara_zupančič_1 3_Jana_koteska 4_Jana_Koteska

Kolekcija je narejena iz najbolj kvalitetnih materialov, veliko kosov se lahko pohvali s čisto volno, katere cena je na trgu zelo visoka. Sestavljena je iz letos zelo modne gorčične rumene, ki se jo lahko kombinira z umirjenimi sivimi toni ali pa drugimi materiali, kot je brezrokavnik iz dolgega umetnega krzna. V Rašici niso pozabili niti na opečnato rdečo, v kateri najdemo puloverje ali pa se samo nekaj tonov skriva v igrivih oblekah s potiskom. Za tiste, ki tudi pozimi radi oblečejo bolj žive barve, pa je tu ciklamna barva in njena igrivost, da bomo lažje pričakali pomladne sončne žarke.

8_Oblikovalec_Miha_Jamšek_Tjaša_Kokalj

Rašicin snovalec Miha Jamšek

Oblikovalec kolekcije je Miha Jamšek, ki je strnil nekaj besed: “Rašica je pojem kvalitete, zato v tem soju tudi nadaljujemo z delom. Materiali, ki so dovolj dobri le najboljši, so na prvem mestu. Letos smo se odločili tudi za nekaj kosov iz čiste volne, ki so nekoliko dražji, a takšna je cena volne. Imamo tudi veliko barv, tako da zima zagotovo ne bo siva.”

9_Posebna_zimska_kolekcija

Je pa Rašica poskrbela tudi za presenečenje. Kmalu bodo na prodajne police prišli smučarski puloverji, ki vas s svojim zimskim vzorcem v trenutku popeljejo v božične dneve ali v nostalgično popotovanje v obdobje oddaje Podarim dobim. Na puloverjih so zanimivi so tudi zatiči na ovratniku. Posebno omejeno smučarsko kolekcijo sta nam predstavila Jana Koteska in Iztok Hodnik.