ponedeljek

31

oktober 2016

0

koment.

NOVICE: Smile natečaj za vse kreativce!

Avtor , Objavljeno v Novice

Oblikuj svoj dizajn I LIKE PAPER ure in osvoji SMILE NAGRADO! Postala sem ena izmed žirantov v SMILE natečaju, ki je kreativen natečaj za vse, ki obožujete barve, nove izzive in ustvarjate grafične dizajne. 

I like paper je mlada berlinska znamka, ki jo navdušujeta kreativnosti in barve. V sodelovanju z izbranimi ilustratorji in oblikovalci oblikujejo unikatne ročne ure, narejene iz tayveka. Skrb za okolje jim je pomembna, zato so izbrali material, ki ga lahko recikliramo do 5krat. S svojim ekološkim pristopom in ročno dodelavo produktov so prepričali tudi mene!

unnamed-3 unnamed-2

Vse kreativne vabimo, da do ponedeljka 7.11.2016 ustvarite čisto svojo grafiko, jo implementirate na osnutek ure dodan spodaj in jo pošljete na trgovina@smileconceptstore.si. Med vsemi sodelujočimi bo strokovna žirija izbrala 3 katerih I like paper ure bodo na voljo na Smile-ovih poličkah in v spletni trgovini. Vsak izmed zmagovalcev bo prejel 3 I like paper ure potiskane z njegovo grafiko ter darilne bone v vrednosti 150€, ki jih lahko v roku enega leta izkoristi v Smile concept store.

Datoteko s pomočjo katere oblikujete svoj dizajn najdete tukaj.

unnamed-4