sreda

26

oktober 2016

0

koment.

NOVICE: Victoria Beckham z nizkocenovno linijo

Avtor , Objavljeno v Novice

Kar je za Evropejce H&M sodelovanje s priznanimi oblikovalci visoke mode, je za Američane sodelovanje trgovske verige Target s priznanimi znamkami.

V teh dneh je Target napovedal, da spomladi 2017 na trgovske police prihaja kolekcija vedno bolj uveljavljene oblikovalke Victorie Beckham. Kolekcija bo sestavljena iz ženskih kosov in oblačil za najmlajše. Na voljo bo že za neverjetnih 5 evrov in do 60 evrov, čeprav je Target obljubil, da se bo največ kosov gibalo v cenovnem razredu 40 evrov. Kolekcija bo na voljo od 9. aprila 2017 do 30. aprila, a če sklepamo po predhodnjih sodelovanjih, ki jih je sklenil Target, bo razprodana v pičlih nekaj urah. Mednarodno pa bo možno oblačila kupiti na uradni spletni strani Victorie Beckham.

“Že dlje časa sem razmišljala, kako lepo bi bilo, če bi lahko oblikovala oblačila za ženske, ki ne želijo plačati veliko ali enostavno ne morejo. Všeč mi je bila ideja, da bi ustvarila kolekcijo, ki bi bila na voljo vsem, s čimer bi širila svojo modno vizijo,” je za Target povedala gostujoča oblikovalka Victoria Beckham. Victoria je še dodala, da je vesela, da je sodelovala s profesionalci iz Targeta in da je ponosna na kolekcijo, ki si jo bodo lahko privoščile vse ameriške družine.

Tako so se v Targetu grebli za kose Philipa Lima: