ponedeljek

15

april 2013

0

koment.

OMARA SLAVNIH: Nekdanja miss športa Živa – preveliki modrci so njen zgrešen nakup

Avtor , Objavljeno v Omara slavnih

 

 Ta konec tedna bomo dobili novo miss športa, midve pa sva pokukali, kaj se skriva v omari nekdanje misice športa Žive Viktorie Turk.
OSEBNA IZKAZNICA:
NA MESEC ZA MODNE BOMBONČKE ZAPRAVIM …
nisem ravno velika zapravljivka, povprečno 10 evrov. 
NAJVIŠJA PETKA … premore sprejemljivih 14 cm.
ŠTEVILO TORBIC … šest.
NAJLJUBŠI OBLIKOVALEC … Med slovenkimi oblikovalci so mi zelo všečne romantična Maja Ferme, rockerska Nina Šušnjara, Vladimira Kralj, Hana Karim, s svojimi zanimivimi in nevsakdanjimi idejami, MojaMoja… Med tujimi pa so mi zelo dopadljivi Valentino, Cavalli… skratka – veliko jih je. 🙂
KOS, O KATEREM SANJAM … poročna obleka. Sem pač nepoboljšljiv romantik. 🙂
Najdražji kos v omari in njegova zgodba? Hm… to bi lahko bili kakšni čevlji ali plašč – pončo. Ne vem. Je pa res, da dražje stvari dobim vedno takrat, ko nimam namena kupiti ničesar in sem v trgovini prisotna zgolj kot svetovalka mami. No in kadar je poleg mene svetovalec še moj oče se zgodi, da obe z mami zapustiva trgovino z veliko vrečko. Kaj naj rečem, imam super očeta.
Najbolj nepogrešljiv kos v omari in zakaj? Definitivno moje G-star kavbojke. Ker so neverjento udobne, poleg tega pa so vsestransko uporabne. S kavbojkami greš lahko v trgovino po kruh in prav tako jih lahko oblečeš zvečer, ko greš ven.
Najbolj zgrešen nakup se je zgodil … To bi pa verjetno bil kak super lep rahlo prevelik moderček, ki mi je bil tako zelo všeč, da sem si ga morala kupiti in upala, da bodo čez noč prišle k meni dobre vile in mi podarile malo večje premoženje, s katerim bi potem lahko zapolnila prostornino košarice. Kako se takšne pobožne želje končajo vemo… Modrček je nerabljen visel v moji omari leto ali dve, dokler ga nisem podarila kakšni prijateljici. Ah ja in ta nepravični svet.
Kateri je trenutno vaš TOP kos v omari? Načeloma imam vse moje kose rada, a če se moram odločit, bi rekla, da je trenutno najbolj top oblekica, ki sem jo kupila nedavno tega in se svetlika bolj kot disko krogla ter čaka na svojo premiero. (Doživela jo je na #fwlj)
Vaš zadnji modni nakup? Črna svilena srajčka.
Katera je vaša modna obsesija? Sicer ne vem od kdaj, ampak mislim, da so čevlji postali ena od mojih modnih obsesij. Sicer pa… a parfumi tudi sodijo med modne obsesije?
Imate kakšno anekdoto o petah? Anekdot toliko, da bi bilo dneva prej konec preden bi jih jaz vse povedala. Bom povzela, saj imajo vse zgodbe enak konec. Namreč neglede na to, kako skrbno pazim na svoje čevlje (jih vedno pospravim v škatlo, v njih ne vozim…) vedno, ampak resnično vedno mi uspe najti kakšno skrito luknjico v katero mi zdrsne petka. Petka se pri tem seveda opraska, mene pa kar zaboli v srcu, ko si nato pogledam sad moje štoravosti.