petek

22

julij 2016

0

koment.

OTROŠKI PESKOVNIK: FRACHELLA KIDS

Avtor , Objavljeno v Otroški peskovnik

Za znamko Frachella stoji oblikovalka Mateja Škraba, ki je s cofki in resicami uspela prepričati domače in tuje modne navdušenke. Trendi nahrbtniki v osnovnih in pastelnih barvah z resicami so obvezna oprema vsake mamice, ki želi s svojimi nadobudnimi malčki brezskrbno odkrivati svet in ostati v koraku z modo. In ker nobena torba ni dovolj velika, da bi spravili vanjo vse, kar potrebujemo kadar se potepamo z mulci, se bo nahrbtnikom Frachella kmalu pridružila tudi mini Frachella kids.

»Vse skupaj se je začelo, ko je hčerkica moje prijateljice januarja praznovala prvi rojstni dan in smo se pohecali, da bo dobila malo Frachellico. No, in po parih mesecih sem jo res naredila. Nahrbtnik je bil res tako luštkan in smo si rekli; zakaj pa ne bi naredili še otroške linije?« pove Mateja.

Frachella-_KVP5605Frachella-_KVP5616

V ponudbi bodo isti modeli kot za odrasle, v 4 različnih barvah in sicer črni, beli, pastelno roza in modri. Primerni bodo tako za punčke kot za fantke, mamice pa bodo lahko v posebni ponudbi, ki bo kmalu na voljo, kupile nahrbtnike v kompletu zase in za malčke.

IMG_8702IMG_8701

Male fashionistke in fashionisti že nestrpno pričakujejo začetek prodaje, mamice še bolj. Naj se otroci že zgodaj naučijo, da vsak sam nosi svoje igrače.

Foto: Mateja Škraba in Katarina Veselič