petek

25

maj 2018

0

koment.

OTROŠKI PESKOVNIK: Modni nasveti, kako skrivati nosečnost kar se da dolgo

Avtor , Objavljeno v Otroški peskovnik

Seveda je ‘dolžina’ skrivanja, ali to obdobje odvisno tudi od tega, kako hitro vam raste trebušček, ampak meni je uspelo iti z dvema pod srcem čez prvo tromesečje in celo tja do 5. meseca. Na vseh fotkah, ki sem jih objavila sem že čez prvo tromesečje, mislim, da nekje v 5. mesecu.

Vsak sam odloča o tem, kdaj povedati veselo novico, ampak z izjemo staršev in dveh prijateljic, sva midva želela novico kar nekaj časa zadržati za sebe. Seveda bi včasih od sreče vriskal na ves glas, a vseeno sem želela biti previdna pri razglašanju in zato so pred nuhalno vedeli samo najini starši in moji dve prijateljici. Za Klemna se ne spomnim, ali je pred tem povedal kakšnemu prijatelju, mislim, da je en vedel in haha, ja, tudi še en, ker sem zelo pametno in zelo ‘inkognito’ pustila knjigo o nosečnosti v dnevni sobi na kavni mizici, hahaha.

Kakorkoli, izpostavljati se nisem želela tudi ne v javnosti in pred poletjem sta punci že lepo rasli, jaz pa sem imela še kar nekaj delovnih obveznosti, ki so vključevale tudi raznorazna napovedovanja, vodenje dogodkov, stiliranje in podobno. Ker se že nekaj časa zelo rada oblačim v ne preveč oprijeta oblačila, ki res niso moj stil, mi je to prišlo kar zelo prav pri mojih nenosečniških stajlingih, kajti nihče me ni vprašal, zakaj sem začela nositi maksi široke obleke, ali tunike, kar bi verjetno me, če bi prej ves čas hodila oblečena v zelo oprijeta oblačila. Tako da to je že ena točka, ki jo je treba vzeti v zakup in verjetno tudi ta, kako hitro tvoj trebušček raste.

Sama sem sicer kmalu začela čutiti neko napetost, ampak kot sem rekla, nosim širša, oversized oblačila, tako da so mi bile tudi v 6. mesecu še vedno prav boyfriend kavbojke, itak! Trebušček je nekje v 5. mesecu kar lepo rastel in napredoval, spodnjo deklico sem nosila na sprednji steni (se pravi, se mi je bolj videlo v spodnjem delu trebuha, kar sem lahko zakamuflirala s kakšnim pasom), zgornjo pa sem nosila zadaj, tako da trebušček tam ni bil tako velik. Pa da ne bom razglabljala v nedogled, gremo kar na točke.

IMG_3809

1. ČEBULNO OBLAČENJE

Trebušček skrij za plastmi oblačil. To ne pomeni, da na sebe kar nalagaš in nalagaš oblačila, ampak da oblečeš blazer, ki podaljša postavo, ali pa lahkotnejši daljši plašč ali brezrokavnik. Trebušček boš skrila s plastmi oblačil, nakitom in jakno, ki jo oblečeš čez. Lep stajling bo tudi srajca in čez njo lahkotna jopica.

2. NAKIT

Ta je takšna filmska, kjer so noseče igralke okitili z nakitom, ki je prevzel vso pozornost. In v večini primerov se zgodi točno to, zato je super, da so letos v trendu veliki uhani. Trebušček lahko zakamufliraš tudi s kakšnim tanjšim šalom ali daljšo ogrlico.

IMG_4082

3. ‘PRESEKAJ TREBUŠČEK’

Za zgornji del izberi bolj svetle barve, lahko tudi bolj divji  vzorec, spodnji pa obleci v na primer črno, ali obrato. To bo ustvarilo optično iluzijo in ‘presekalo’ tvoj trebušček.

IMG_5158

tukaj pa sem že skoraj v začetku 6. meseca in se trebušček tudi vidi 😉

4. OBLEKE, OBLEKE, OBLEKE

Moj najljubši kos od začetka pomladi pa vse do zgodnje jeseni. Ohlapne obleke bodo super za skrivanje nosečnosti in poleti smo tako ali tako vsi oblečeni večinoma v bolj ohlapna, sproščena oblačila. Odlične bodo tudi obleke A-linije in pa t.i. wrap up obleke.

Imaš še ti kakšno točno, ki je nisem omenila? 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.