petek

29

maj 2015

1

koment.

OTROŠKI PESKOVNIK: Stonoga v supergah

Avtor , Objavljeno v Otroški peskovnik

Pride sin s treninga rokometa in pravi, da ga superge tiščijo. Meni se je sicer zdelo, da sem jih pravkar kupila, ampak številko 33 je res že zdavnaj prerasel. V Intersport sva se podala v lov za novimi supergami. V prodajalni so imeli dva para, »ta dražje«, ki so bile všeč Timu, in »ta cenejše«, ki so bile všeč meni. Sledila so pogajanja za cenejši par, a pri našem Timu nič ne zaleže. Svoj izostren okus za čevlje je najbrž podedoval po mojem stricu. Ali pa po svoji teti. Nekaj malega sem dodala tudi jaz. Navsezadnje smo tega otroka že iz porodnišnice odnesli v prevelikih Geox čevljih. Moto vseh naštetih oseb je, da čevljev ni nikoli dovolj, pa naj stane kar hoče!

»Ta dražjih« superg vseeno nisva kupila in odločila sem se, da v drugi prodajalni poiščem cenejše. Imela sem srečo, kajti našla sem zadnji par superg, enakih kot jih je že imel, za -60%. Všeč mu bodo, številka je malce prevelika, ampak bodo vsaj za dlje časa.

Zgodba se ne konča z enimi novimi supergami. Nadaljuje se z novimi čevlji za golf. Še dobro, da smo jih dobili od prijatelja . Tudi tekaške superge so se čez zimo močno skrčile in to ravno pred sezono krosov in tekaških testiranj. Planinski čevlji so obvezni za nedeljske izlete in planinski krožek. Odkar gledamo Ligo prvakov rabimo tudi kopačke, ki jih na srečo dobimo od bratranca. Casual superge so tiste, za vsak dan. Kaj pa superge za košarko? Zdaj je pa dovolj! Drugo leto ga vpišem samo na plavanje. Tam so vsaj bosi.

stonoga_2

Včasih smo imeli otroci za vse športe iste superge. Najbrž smo tudi trenirali manj športov. Več superg kot ima otrok, manj petk ima njegova mama in zato kupujte skrbno in preračunljivo. Preglejte ponudbo v različnih trgovinah in se odločite racionalno. Preglejte ponudbo na spletu. Sportsdirect na http://sl.sportsdirect.com/ ali Tomas Sport na http://www.superge.si/ imata široko izbiro superg. Ne imejte slabe vesti, če kupite kakšno številko prevelike. Še preden bo sploh opazil, mu bodo že premajhne. Predvsem pa, sposodite si kakšen par od prijateljev. Nošene superge so kul!

Si lahko predstavljate, koliko superg ima stonoga, ki ji prehitro raste noga? Najbrž si, če ste mama.

Napisala: Tina Seher Klavora

1 komentar

  1. Petra Kobal