petek

29

april 2016

0

koment.

OTROŠKI PESKOVNIK: Velike igrače za male razgrajače

Avtor , Objavljeno v Otroški peskovnik

Nimam svojih otrok, a imam dva simpatična nečaka, ki ju dokaj redno zasuvam z darili. Sestra mi je že nekajkrat omenila, da nečakinja Taja, vsake toliko, ko ona česa ne želi kupiti, pripomni: “Mi bo pa Katja kupila.” Jaz sem na to izjemno ponosna, saj želim biti teta, ki razvaja in ne vzgaja. Prav zaradi tega, ker sem vedno na preži za darili za moja nečaka, so mi v oči padli avtomobili, ki so po novem na voljo v mömaXu. Uh, kako hude BMW zverine, s katero bi se zagotovo rad vozil vsak otrok. Ker sta moja nečaka že nekoliko prevelika za to električno mašino, sem se odločila, da male lepotce predstavim vam.

Konec leta se bliža in električni avtomobilček je lahko lepo darilo za zaključen prvi razred ali napredovanje v višjo skupino v vrtcu. Je tudi lepa spodbuda za naprej. Če pa so vaši otroci manjši, so v mömaXu na voljo poganjalčki.

avto

Poganjalec, 49,95 evra

Med ogledovanjem igrač sem zagledala tudi tiste hecne rolke, ki imajo le dva koleščka. Se vidi, da se staram, saj nimam pojma, kako se ti novi surfarski pogruntavščini reče. Vem le, da je na pločnikih vedno več otrok, ki lovije ravnotežje in se zvijajo kot male kačice.

Foto: Matic Kramžar