petek

18

oktober 2013

1

koment.

OUR TICKET TO KILL WITH STYLE: Kaj sem oblekla za Fashion Week

Avtor , Objavljeno v #fwlj, Our ticket to kill with style

Teden mode v Ljubljani je za nami in povedati moram, da sem neznansko uživala v večerih, ko smo se pogovarjali o kolekcijah in tudi v tem, ko sem se doma urejala in izbirala stajlinge.
Naj priznam, da sem le-te imela pripravljene že 2 tedna vnaprej. Sem malce control freak, ampak predvsem sem bila pripravljena, ker sem v ponedeljek, ko se je Fashion Week v Kinu Šiška začel, prišla z dopusta. Imela sem natanko 15 minut, da se uredim, vmes počoham Kukija, ki je kot za stavo skakal okoli mene in slavil najino vrnitev.
Ampak moja pripravljenost s stajlingi se je morala že 1. dan porušiti, saj sem ob prihodu v Slovenijo izvedela, da je dress code za prvi večer rdeča barva. Zakaj pa ne? Kot naravnost za to priložnost sem na Mallorci kupila rdečo obleko iz pariške kolekcije švedskega giganta H&M in v zadnjem hipu skensala črno obleko Maje Štamol, ki sem jo sicer nosila zadnji dan tedna mode.

20131017-153708.jpg
Uhani so delo Katje Koselj, torbica je bila videna že na letošnjih Viktorjih, čevlji pa na Popovi Promenadi.
Drugi dan je bil tudi pravi zalogaj, saj sem imela priravljeno belo krilo, kombinirano s črno, modro in zlato barvo. A sem se v zadnjem hipu premislila in se odločila za drznejšo kombinacijo, moje krasno zlato krilo, kratek top in kosmat brezrokavnik. Priznam, zelo out there stajling, ampak sem ob njem na Instagramu zapisala go big, or go home. Teden mode je nekaj posebnega in želela sem, da so takšni tudi moji stajlingi. Kdaj pa se bom upala kot pri teh letih in za takšne priložnosti?

20131017-154426.jpg
Zadnji dan je mor biti poseben in v paniki s časom sem čakala, da morda vseeno pozvoni poštar in mi dostavi večerno obleko River Island. Kot kaže bom morala nanjo še malček počakati, zato je teden mode zaključila črna obleka Maje Štamol, pernato naglavno okrasje Katja Koselj in torbica, ki sem jo naredila sama.

20131017-195406.jpg
Tale teden mode me je kar utrudil, priznam, a vseeno komaj čakam na naslednjega! 😉

Vaša Tjaša***

1 komentar