petek

28

junij 2013

0

koment.

OUR TICKET TO KILL WITH STYLE: Poroka v zlatu s knoflcami

Avtor , Objavljeno v Our ticket to kill with style

Poroka – dogodek, ki naj bi se zgodil enkrat v življenju, na srečo pa si lahko svat večkrat. Očitno mi je leto 2013 naklonjeno, saj sem bila vabljena na drugo letošnjo poroko in poroke pač obožujem. Navdušena sem nad razmišljanjem, kaj bom oblekla, kakšna bo frizura in kaj bom obula … Pomembno se mi zdi, da prideš na poroko urejen in paru pokažeš, da z njim praznuješ ta veseli dan.

photo_pentlja

Po razmisleku sem se odločila, da bo tokratna obleka v barvi rožnatega zlata in okrašena s knoflcami (varnostnimi zaponkami). Ideja se je porodila ob spremljanju rdeče preproge plesa MET, a sem jo kmalu opustila, saj je nemogoče dobiti knoflce v barvi rožnatega zlata. Spremenila sem le barvo, a vse ostalo ostalo enako.

photo

Skica, ki sem jo na hitro narisala v službi, je oživela v oblikovalskem ateljeju Maje Štamol. Frizuro mi je sknoflal Nejc iz Mesta frizur Babylon. Nakit je iz knoflic izdelala oblikovalka Katja Koselj, plastična torbica je iz Zare in čevlji so že lani pripotovali z Otoka. To pa še ni vse, k natančno dodelanemu stajlingu se je izredno lepo podal novi opel Adam, ki se je ponoči s svetlečo streho spremenil v pravega romantičnega šarmerja. To je bila prava pika na i.

Notranjost Adama, ki očara

Notranjost Adama, ki očara

 

Še nevesta in ženin

Še nevesta in ženin