ponedeljek

25

februar 2013

0

koment.

Po solu Nadiye Bychkove smo pozabili, kaj gledamo

Avtor , Objavljeno v Novice

Imam še en dolg, ki ga bom poravnala s tem zapisom. Prejšnji teden je bila v drugem domu mene in Tjaše, v City parku, modna revija ob praznovanju 11. rojstnega dne. Uro in pol dolgo modno revijo sva si s Tjašo ogledali iz prve vrste in nad prikazanim sva bili pozitivno presenečeni.

Plesno-glasbeni-modni dogodek je bil poživitev cityparkovskega dogajanja. Na modni reviji so bile predstavljene znamke iz vseh trgovin, ki se nahajajo v City parku in edina zadeva, ki me pri tovrstnih modnih revijah v nakupovalnih centrih zmoti je, da ne veš, katero znamko imajo manekenke in manekeni na sebi. Torej, če so ti bile všeč ene in edine hlače z rožnatim vzorcem, se moraš odpraviti na lov po trgovinah. A to je le ena napakica, pa še ta se dotakne le tistih, ki bi si želeli kaj kupiti.
Manekenke so bile profesionalne, kolekcije za vsakega nekaj in Nadiyja Bychkova je znova kradla šov. 
Ko se je v enem izmed izhodov pokazala v oprijeti črni kombineži Intimissimi in ob sebi imela plesalce Kazine je množica osupnila in si ogledovala njene dolge noge. Po njeni solo točki res ni bilo več pomembno, kaj bo kdo pokazal, saj smo videli vse. 
Poleg Nadiyje so na odru blesteli plesalci Kazine, ki jim velja čestitati za vse plesne gibe in tudi preoblačenje v zaodrju. Pozabila sem omeniti, da je bila v obleki kožne barve drzna tudi Iryna Osypenko. Medtem ko smo mi čakali, da bo izpod obleke, ki je imela dekolte do popka, pokukala bradavička, se je sama tega zavedala in obleko ‘držala’ pod kontrolo.

Na odru se je predstavila tudi četica glasbenikov. Katayji velja zaploskati za njeno novo vitko postavo in tudi Eva Černe je svoje telo natrenirala, žal nam je le za njen prvi izhod v plesni obleki, ki na odru ni deloval, kot bi na plesnem parketu.

Še nekaj stajlingov iz modne revije, kjer smo med manekenkami in manekeni lahko videli Manco Simšič in njeno sestro Izo, Evo Ahačevčič, Bojana Ilijaniča in mnoge druge znane obraze slovenske modne scene:

Katja
Foto: facebook