torek

12

avgust 2014

0

koment.

Popolni moški – mit ali resničnost?

Avtor , Objavljeno v Mnenja, Ujeta pri razmišljanju

Kaj moškega naredi za nas popolnega? Za moje pojme je to obnašanje do nas samih. Kaj ti bo ves luksuz tega sveta, če imaš pa zraven sebe cepca, ki ne posluša tvojih želja in nima posluha za tebe kot človeka ter kot partnerja.

Mislim, da v obdobju, v katerem sem, ne smem imeti nobenih pripomb nad svojim moškim. In jih tudi nimam. Zame je idealen, popoln in dogodek, ki ga je naredil še bolj popolnega, je izpeljal … no, popolno 🙂 dogodek, na katerega sem tako težko čakala, je prišel in bil je še bolj nepozaben kot sem si sploh lahko mislila. To ni samo ‘iti na koleno’, ampak je za tem še celo mogočno kolesje, ki ga moški zažene takoj, ko začne razmišljati, da vas bo zaprosil. In samo to vam povem … splača se čakati na tisti njegov trenutek, ko veš, da mu pred tem nisi postavila ultimata, nisi zvijala roke, ampak je bila to povsem njegova odločitev kdaj, kje in kako. Presenečenje, ki je velika nagrada in dogodek, ki vaju bo še bolj zbližal.

Popolni ali idealni moški obstaja edino v primeru, da so njegove nepopolnosti za nas popolne. Da popolno sprejmemo tudi tisto značajsko lastnost, ki nam gre včasih malce na živce in da popolno sprejmemo to, da je samosvoja oseba z vsemi plusi in minusi 🙂