ponedeljek

13

april 2015

0

koment.

POROČNI FESTIVAL by KATJA KOSELJ JEWELLERY

Avtor , Objavljeno v Novice

Katja Koselj Jewellery vas vabi v svoj atelje, kjer boste lahko preizkusili in pomerili vse kose nakita poročne in svečane kolekcije, ter si nabrali inspiracijo za VINTAGE poročno dekoracijo, slaščice in detajle. 
7 unnamedu
Festival bo potekal v petek 17.4. od 15 – 20h in v soboto 18.4. od 10 – 15h v prostorih Ateljeja Katja Koselj Jewellery, na Gregorčičevi 9a, v centru Ljubljane. Dogajanje bo potekalo v stilu “dneva odprtih vrat”, kjer boste lahko preizkusili in pomerili vse kose nakita poročne in svečane kolekcije, se posvetovali z oblikovalko in izkoristili promocijske ugodnosti. Za zanimive in kreativne poročne ideje, dekoracijo in cvetje bo poskrbela Meta Sporiš – www.sanjski-sopek.si. Na voljo vam bo tudi za nasvet in svetovanje o izbiri primerne dekoracije, kombiniranju cvetja, celostni podobi poroke in vsega kar vas na dekorativnem področju zanima, zato jo kar pocukajte za rokav 🙂
unn--med
Glavni namen je prijetno druženje obkroženo z vsem mogočim poročnim bliščem 🙂
Zato, da nam bo to šlo še bolje od rok in nog, bomo poskrbeli tudi za ohlajeno penino in slastne dobrote!
un5named
p.s. če želite sodelovati (rabljene poročne obleke namreč ŠE SPREJEMAMO), nam pišite na: info@katjakoselj.com ali pa pokličite KK 031 459 021.