petek

13

januar 2017

0

koment.

POROKA BO: 5 čudovitih stilov za družice

Avtor , Objavljeno v Poroka BO!

Veliko žensk si želi t.i. ameriškega stila poroke, ko ima nevesta celo ekipo prijateljic, oblečenih v enake obleke. To so družice, katerih obleke so bile velikokrat opisane in označene kot zelo neprivlačne, grde, takšne, ki ne laskajo osebi in njeni postavi in podobno. Zato sem našla nekaj zelo lepih stilov družic, ki si lahko po svoje izberejo obleko, pa še vedno izgledajo dovolj ujemajoče in popolno.

Trenutno tudi popolno ujemanje pri družicah ni tako zelo v trendu, saj se v ospredje postavlja individualnost in razgibanost poročnih fotografij, ki pa je ne moreš dobiti, če so vse družice oblečene enako. Seveda okvirji morajo biti postavljeni, vsaj pri izhodiščni barvi in zato sedaj nekaj nasvetov, kako do popolnega izgleda tvojih družič ne da bi izgledale kot da so copy – paste.

1. MODRA PRISTOJI VSEM

063016-mismatched-bridesmaids-slide-3

Zimzelena, mint, ledeno modra, pastelno modra, tudi zeleno-modra, vsi te odtenki modre barve se med seboj lepo ujemajo, pa še modra barva pristoji tako temnolaskam kot svetlolaskam, visokoraslim ženskam in tistim, ki so bolj pri tleh, ter različnim barvam kože.

2. NEVTRALNE BARVE

Molly Sims wedding photo by Gia Canali - Molly and her bridesmai

Zakaj ne bi bež barvi dodali malce večne črnine? Kreacije bodo tako izgledale bolj trendovske, črna pa bo dodala neko novo dimenzijo in bo kreacijo poživela.

3. ROŽE

063016-mismatched-bridesmaids-slide-2

Skoraj vse ženske imamo rade cvetlične vzorce in poleti je ogromno dolgih oblek s cvetličnim vzorcem, zato bo zelo lahko najti pravo. Prav tako pa je cvetlični vzorec popoln za mešanje različnih barv in printov cvetlic.

4. BLEŠČICE ZA DODATNI UČINEK

063016-mismatched-bridesmaids-lead

Zelo lepe obleke so tudi v svetlo roza in mareličnih tonih, za malce več teksture pa lahko poskrbi drapiranje in pa bleščice, ki gredo odlično na te pastelne tone.

5. IZBERI BARVO ALI VZOREC

063016-mismatched-bridesmaids-slide-4

Če se boš odločila za eno barvo tvojih družic, potem naj znotraj nje in njenih odtenkov raziskujejo, v kolikor pa se odločiš za en vzorec kot je na primer cvetlični, pa bo zelo lepo tudi izgledalo, če so obleke različnih velikosti, ali pa če bo katera oblekla kratek kombinezon. A vseeno določi do 3 barve, za katere želiš, da se jih tvoje družice držijo, da na koncu ne bo prišlo do prevelikih presenečenj.